Voileipäkääretorttu

Voileipäkääretorttu
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Voileipäkääretorttu

Voileipäkääretorttu

Ainekset10 annosta

0.480 kg
grahampaahtoleipäviipaletta

Kostutukseen

0.150 kg

Täyte

0.085 kg
pakastesipulikuutioita
0.250 kg
keittokinkkua hienonnettuna
0.138 kg
kurkkua
0.200 kg
0.200 kg

Koristeluun

0.300 kg
0.030 kg
0.145 kg
kirsikkatomaatteja
0.100 kg
0.000 kg
basilikan lehtiä
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Levitä leipäviipaleet talouskelmun päälle tiiviisti vieri viereen (4 x 4 viipaletta). Halutessasi leikkaa ensin kuoret pois.
  2. Kostuta levy maidolla.
  3. Kuullota sipulikuutiot.
  4. Poista kurkusta vetinen siemenosa. Leikkaa pieniksi kuutioiksi. Sekoita täytteen ainekset.
  5. Levitä täyte levylle. Rullaa kelmun avulla kuten kääretorttu. Käännä saumapuoli alas. Anna maustua tiukkana rullana kelmun sisällä mieluiten seuraavaan päivään.
  6. Notkista tuorejuustoa maidolla. Kuorruta kääretorttu. Koristele. Rouhi lopuksi Voileipäkääretortun pintaan mustapippuria myllystä.
kpl
g
2.0 kg
202 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
202 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
202 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.