Voipitko esitaikinalla

Voipitko esitaikinalla
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Voipitko esitaikinalla

Voipitko esitaikinalla

Ainekset12 kpl

Vehnäesitaikina

0.500 kg
vettä
0.050 kg
hiivaa
0.500 kg
vehnäjauhoja
1.050 kg (12 kpl à 0.088 kg)

Taikina

0.500 kg
vettä
0.100 kg
0.030 kg
suolaa
0.600 kg
sokeria
0.250 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.020 kg
kardemummaa
0.800 kg
2.500 kg
vehnäjauhoja
5.000 kg (12 kpl à 0.417 kg)
6.050 kg (12 kpl à 0.504 kg)

Ohje

  1. Sekoita vehnäesitaikinan aineet lämpimään veteen. Anna esitaikinan käydä 1 tunti huoneenlämpötilassa tai yli yön kylmiössä. Vaivaa taikinan aineet esitaikinan joukkoon. Anna taikinan levätä 15 minuuttia.
  2. Leivo taikinasta 500g:n painoisia pitkoja. Nostata pitkot. Voitele munalla ja ripottele pinnalle sokeria ja mantelirouhetta.
  3. Paista pitkot 190 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
kpl
g
6.0 kg
332 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
332 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
332 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.