Voipitko

Valio Food Solutions

Voipitko

Ainekset10 kpl

Taikina

1.000 kg
vettä
0.100 kg
0.025 kg
suolaa
0.400 kg
sokeria
0.200 kg
hiivaa
0.200 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.500 kg
2.700 kg
vehnäjauhoja
5.140 kg (10 kpl á 0.514 kg)

Pinnalle

0.100 kg
sokeria
0.100 kg
mantelirouhetta
0.200 kg (10 kpl á 0.020 kg)
5.340 kg (10 kpl á 0.534 kg)

Ohje

  1. Sekoita taikina aineet ja vaivaa taikinaksi. Anna taikinan levätä noin 20 minuuttia
  2. Leivo taikinasta 4-säikeisiä pitkoja.
  3. Nostata pitkot. Voitele pitkot kananmunalla ja ripottele pinnalle sokeria ja mantelirouhetta.
  4. Paista pitkot 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia.
kpl
g
5.3 kg
318 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
318 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
41 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
318 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
48 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,6 g
Kalsium
41 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.