Voipolakka

Valio Food Solutions

Voipolakka

Ainekset8 kpl

Esitaikina

0.500 kg
vettä
0.050 kg
hiivaa
0.030 kg
sokeria
0.500 kg
vehnäjauhoja
1.080 kg (8 kpl à 0.135 kg)

Lisää

0.500 kg
vettä
0.030 kg
suolaa
0.100 kg
0.150 kg
1.200 kg
vehnäjauhoja
1.980 kg (8 kpl à 0.248 kg)
3.060 kg (8 kpl à 0.383 kg)

Ohje

  1. Valmista esitaikina. Sekoita lämpimän veden joukkoon hiiva, sokeri ja vehnäjauhot.
  2. Anna esitaikinan käydä tunnin huoneen lämpötilassa.
  3. Sekoita taikinan muut aineet esitaikinan joukkoon ja vaivaa taikinaksi.
  4. Leivo taikinasta pitkänmallisia leipiä.
  5. Nostata leivät ja leikkaa pintaan viillot.
  6. Paista leivät 210 asteisessa uunissa noin 23 minuuttia. Paiston alussa höyrytys.
kpl
g
3.1 kg
258 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
258 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g
Kalsium
45 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
258 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,0 g
Kalsium
45 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.