Siirry sisältöön
Voipolakka

Voipolakka

Voipolakka

Ainekset

Esitaikina

  • 0,500 kg vettä
  • 0,050 kg hiivaa
  • 0,030 kg sokeria
  • 0,500 kg vehnäjauhoja

Lisää


Ohje

  1. Valmista esitaikina. Sekoita lämpimän veden joukkoon hiiva, sokeri ja vehnäjauhot.
  2. Anna esitaikinan käydä tunnin huoneen lämpötilassa.
  3. Sekoita taikinan muut aineet esitaikinan joukkoon ja vaivaa taikinaksi.
  4. Leivo taikinasta pitkänmallisia leipiä.
  5. Nostata leivät ja leikkaa pintaan viillot.
  6. Paista leivät 210 asteisessa uunissa noin 23 minuuttia. Paiston alussa höyrytys.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 985 kcal
Proteiini 29,6 g
Hiilihydraatti 167,7 g
Rasva 19,1 g
Tyydyttynyt rasva 9,7 g
Ravintokuitu 7,9 g
Suola 4,1 g
Kalsium 171,7 mg
D-vitamiini 0,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 258 kcal
Proteiini 7,8 g
Hiilihydraatti 43,9 g
Rasva 5 g
Tyydyttynyt rasva 2,6 g
Ravintokuitu 2,1 g
Suola 1,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search