Siirry sisältöön
Voitaikinan ABC
Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiö Tehnyt Mika Valio Aimo Koekeittiöstä

Voitaikinan ABC

Paras voitaikina syntyy Valio Eila® kaulintavoista. Oikeat valmistustavat takaavat onnistumisen.

Voitaikinan ABC

Ainekset


Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen suola ja jauhot. Älä vaivaa.
  2. Kauli 8-10 asteinen voi taikinaan 2x4.
  3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 30 minuuttia
  4. Kauli taikina 2x4.
  5. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä vähintään kaksi tuntia, mieluiten seuraavaan päivään.

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 22160 kcal
Proteiini 244,4 g
Hiilihydraatti 1496 g
Rasva 1691,4 g
Tyydyttynyt rasva 963,8 g
Ravintokuitu 70 g
Suola 29,9 g
Kalsium 947 mg
D-vitamiini 14,1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 408 kcal
Proteiini 4,5 g
Hiilihydraatti 27,6 g
Rasva 31,2 g
Tyydyttynyt rasva 17,8 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,6 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search