Voitaikinan ABC

Voitaikinan ABC
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

Voitaikinan ABC

Voitaikinan ABC

Paras voitaikina syntyy Valio Eila® kaulintavoista. Oikeat valmistustavat takaavat onnistumisen.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset1 annos

1.400 kg
vettä
0.030 kg
suolaa
2.000 kg
vehnäjauhoja
2.000 kg
5.430 kg (1 kpl à 5.430 kg)
5.430 kg (1 kpl à 5.430 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen suola ja jauhot. Älä vaivaa.
    Sekoita kylmään veteen suola ja jauhot. Älä vaivaa.
    Sekoita kylmään veteen suola ja jauhot. Älä vaivaa.
    Sekoita kylmään veteen suola ja jauhot. Älä vaivaa.
  2. Kauli 8-10 asteinen voi taikinaan 2x4.
    Kauli 8-10 asteinen voi taikinaan 2x4.
    Kauli 8-10 asteinen voi taikinaan 2x4.
    Kauli 8-10 asteinen voi taikinaan 2x4.
    Kauli 8-10 asteinen voi taikinaan 2x4.
    Kauli 8-10 asteinen voi taikinaan 2x4.
  3. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 30 minuuttia
    Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 30 minuuttia
  4. Kauli taikina 2x4.
  5. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä vähintään kaksi tuntia, mieluiten seuraavaan päivään.
kpl
g
5.4 kg
408 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
408 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
31 g
Tyydyttynyt rasva
18 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
408 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
31 g
Tyydyttynyt rasva
18 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›