Voitaikinan ABC

Voitaikinan ABC

Teollisuus
408 kcal / 100g
Paras voitaikina syntyy Valio Eila® kaulintavoista. Oikeat valmistustavat takaavat onnistumisen.
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

1,400 kg vettä
0,030 kg suolaa
2,000 kg vehnäjauhoja
2,000 kg Valio Eila® kaulintavoita kaulintaan
5,430 kg 1 kpl á 5,430 kg
5,430 kg 1 kpl á 5,430 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Sekoita kylmään veteen suola ja jauhot. Älä vaivaa.

  • Kauli 8-10 asteinen voi taikinaan 2x4.

  • Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 30 minuuttia

  • Kauli taikina 2x4.

  • Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä vähintään kaksi tuntia, mieluiten seuraavaan päivään.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annos
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g

Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!