Wienermunkkirinkilä

Wienermunkkirinkilä
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Aimo

Wienermunkkirinkilä

Wienermunkkirinkilä

Ainekset64 kpl

1.000 kg
vettä
0.075 kg
0.030 kg
suolaa
0.200 kg
sokeria
0.100 kg
hiivaa
0.300 kg
kananmunia
0.015 kg
kardemummaa
0.100 kg
2.100 kg
vehnäjauhoja
0.600 kg
4.520 kg (64 kpl à 0.071 kg)
4.520 kg (64 kpl à 0.071 kg)

Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4. Anna taikinan levätä kylmiössä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä 1 tunti.
  2. Kauli taikina 7 mm:n vahvuiseksi matoksi. Ota matosta rinkilöitä Ø 10 cm. reikä Ø 4 cm. Nostata rinkilät.
  3. Nostata rinkilät.
  4. Paista nousseet rinkilät 175 asteisessa uppopaistorasvassa kypsiksi.
  5. Sirottele pinnalle tomusokeria.
kpl
g
4.5 kg
321 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
321 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
321 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
40 g
Rasva
14 g
Tyydyttynyt rasva
8 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,7 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.