Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Hae
Hae
Toimitustukku
Pikatukku
Valo Tilauspalvelu
Wieniläinen rahkakakku
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Valio Koekeittiö
Wieniläinen rahkakakku
Wieniläinen rahkakakku
Ainekset
Ohje
Tiedot
Tehnyt
Valio Koekeittiö
Ammattikeittiö
Ainekset
12 annosta
Pohja
0.500 kg
Valio 1/2 GN -murotaikinalevyä
Täyte
0.500 kg
säilykepäärynää
0.200 kg
Valio kuohukermaa laktoositon
0.600 kg
Valio maustettua rahkaa sitruuna
Ohje
Leikkaa leivinpaperista pala irtopohjaisen vuoan (Ø 24 cm) pohjalle. Painele sulanut murotaikina vuoan pohjalle ja reunoille.
Valuta päärynänpuolikkaat ja levitä pohjalle kuperapuoli ylöspäin. Vaahdota kerma. Sekoita rahkan joukkoon ja levitä pohjalle.
Paista kiertoilmauunissa 150 asteessa n. 50 min. Peitä tarvittaessa. Nosta vuoasta tarjolle hyvin jäähtyneenä.
Annosmäärä
kpl
Palauta alkuperäiseen kokoon
Annoskoko
g
Palauta alkuperäiseen kokoon
Saanto
1.6 kg
Kasvis (lakto-ovo)
Laktoositon
224
kcal / 100g
Muistiin
Tulosta resepti
Lähetä sähköpostiin
Jaa
Valion tuotteet reseptissä
Valio 1/2 GN-murotaikinalevy 500 g x 16 / 8 kg laktoositon
Valio kuohukerma 1 l laktoositon
Valio maustettu rahka 200 g sitruuna laktoositon
Ravintosisältö annoksessa
Energia
224 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Reseptin ravintosisältö / 100g
Energia
224 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.
Siirry hakuun
Yhteystiedot
Tule asiakkaaksi
Tilaa uutiskirje
Tukkupalvelut
Pikatukkujen aukioloajat
Reseptit ammattilaisille
Tuotteet ammattilaisille
Yleiset käyttöehdot
Tietosuojaseloste
Evästekäytännöt
Ruokaviraston Oiva-raportit
Instagram
Facebook
LinkedIn
YouTube
Copyright © Valio Oy