Wieniläinen rahkakakku

Wieniläinen rahkakakku

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
224 kcal / 100g
Valio
Tehnyt
Valio, Valio Koekeittiö
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Leikkaa leivinpaperista pala irtopohjaisen vuoan (Ø 24 cm) pohjalle. Painele sulanut murotaikina vuoan pohjalle ja reunoille.

  • Valuta päärynänpuolikkaat ja levitä pohjalle kuperapuoli ylöspäin. Vaahdota kerma. Sekoita rahkan joukkoon ja levitä pohjalle.

  • Paista kiertoilmauunissa 150 asteessa n. 50 min. Peitä tarvittaessa. Nosta vuoasta tarjolle hyvin jäähtyneenä.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!