Wieniläinen rahkakakku

Wieniläinen rahkakakku
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio
Valio Food Solutions

Wieniläinen rahkakakku

Wieniläinen rahkakakku

Ainekset12 annosta

Pohja

0.500 kg
Valio 1/2 GN -murotaikinalevyä

Täyte

0.500 kg
säilykepäärynää
0.200 kg
0.600 kg

Ohje

  1. Leikkaa leivinpaperista pala irtopohjaisen vuoan (Ø 24 cm) pohjalle. Painele sulanut murotaikina vuoan pohjalle ja reunoille.
  2. Valuta päärynänpuolikkaat ja levitä pohjalle kuperapuoli ylöspäin. Vaahdota kerma. Sekoita rahkan joukkoon ja levitä pohjalle.
  3. Paista kiertoilmauunissa 150 asteessa n. 50 min. Peitä tarvittaessa. Nosta vuoasta tarjolle hyvin jäähtyneenä.
kpl
g
1.6 kg
224 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
224 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
224 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›