X-mas à la Russe

X-mas à la Russe
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

X-mas à la Russe

X-mas à la Russe

Leivos, jonka muotokieli tulee venäjältä. Talviset kinuskin ja karpalon maut kietoutuvat valkosuklaan sisuksiin.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset50 kpl

Pohjat

0.600 kg
0.430 kg
1.030 kg (50 kpl à 0.021 kg)

Täyteet ja kostutus

0.500 kg
0.500 kg
Valio karpalotäytettä
0.300 kg
1.300 kg (50 kpl à 0.026 kg)

Mousse

0.650 kg
0.720 kg
valkosuklaata
0.540 kg
0.060 kg
liivatelehtiä
0.160 kg
1.800 kg
3.930 kg (50 kpl à 0.079 kg)

Kuorrute

0.200 kg
valkosuklaata
0.200 kg
kaakaovoita
0.001 kg
elintarvikeväriä
0.401 kg (50 kpl à 0.008 kg)

Koristelu

0.050 kg
valkoista sokerimassaa
0.050 kg (50 kpl à 0.001 kg)
6.711 kg (50 kpl à 0.134 kg)

Ohje

  1. Pohja:

  2. Ota murotaikinalevystä ø 6 cm:n pohjia.
  3. Paista 180°C:ssa.
  4. Leikkaa vetopohjasta ø 4 cm:n kiekkoja.
  5. Kostuta pohjat ja täytä kinuski- ja karpalotäytteellä. Pakasta.
  6. Kuorrute:

  7. Sulata kaakaovoi ja valkosuklaa.
  8. Värjää valkoisella elintarvikevärillä. Siivilöi.
  9. Täytteen valmistus:

  10. Kuumenna kerma ja lisää valkosuklaan joukoon. Sekoita tasaiseksi.
  11. Liota liivatelehdet kylmässä vedessä.
  12. Lämmitä maito ja sulata siihen liivatelehdet. Yhdistä vaniljakreemiin.
  13. Lisää vanilja-liivateseos suklaaseoksen joukkoon.
  14. Vaahdota kerma. Lisää alle 40°C :n vanilja-suklaaseos kerman joukkoon nostellen.
  15. Leivoksien pohjaus:

  16. Pursota mousse vuokiin. Paina vetopohja pohjustus moussen sisään.
  17. Tasoita pinta. Pakasta
  18. Kuorruttaminen ja koristelu:

  19. Ruiskuta kuorrutus jäiseen pintaan. (Voit käyttää myös valmista kuorrutetta spray-pullosta.)
  20. Nosta leivokset muropohjan päälle. Koristele sokerimassasta valmistetuilla lumihiutaleilla.
kpl
g
6.5 kg
358 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
358 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
358 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.