X-mas à la Russe

X-mas à la Russe
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Food Solutions

X-mas à la Russe

X-mas à la Russe

Leivos, jonka muotokieli tulee venäjältä. Talviset kinuskin ja karpalon maut kietoutuvat valkosuklaan sisuksiin.

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset50 kpl

Pohjat

0.600 kg
Valio 1/2 GN -murotaikinalevyä
0.430 kg
1.030 kg (50 kpl à 0.021 kg)

Täyteet ja kostutus

0.500 kg
0.500 kg
0.300 kg
1.300 kg (50 kpl à 0.026 kg)

Mousse

0.650 kg
0.720 kg
valkosuklaata
0.540 kg
0.060 kg
liivatelehtiä
0.160 kg
1.800 kg
3.930 kg (50 kpl à 0.079 kg)

Kuorrute

0.200 kg
valkosuklaata
0.200 kg
kaakaovoita
0.001 kg
elintarvikeväriä
0.401 kg (50 kpl à 0.008 kg)

Koristelu

0.050 kg
valkoista sokerimassaa
0.050 kg (50 kpl à 0.001 kg)
6.711 kg (50 kpl à 0.134 kg)

Ohje

  1. Pohja:

  2. Ota murotaikinalevystä ø 6 cm:n pohjia.
  3. Paista 180°C:ssa.
  4. Leikkaa vetopohjasta ø 4 cm:n kiekkoja.
  5. Kostuta pohjat ja täytä kinuski- ja karpalotäytteellä. Pakasta.
  6. Kuorrute:

  7. Sulata kaakaovoi ja valkosuklaa.
  8. Värjää valkoisella elintarvikevärillä. Siivilöi.
  9. Täytteen valmistus:

  10. Kuumenna kerma ja lisää valkosuklaan joukoon. Sekoita tasaiseksi.
  11. Liota liivatelehdet kylmässä vedessä.
  12. Lämmitä maito ja sulata siihen liivatelehdet. Yhdistä vaniljakreemiin.
  13. Lisää vanilja-liivateseos suklaaseoksen joukkoon.
  14. Vaahdota kerma. Lisää alle 40°C :n vanilja-suklaaseos kerman joukkoon nostellen.
  15. Leivoksien pohjaus:

  16. Pursota mousse vuokiin. Paina vetopohja pohjustus moussen sisään.
  17. Tasoita pinta. Pakasta
  18. Kuorruttaminen ja koristelu:

  19. Ruiskuta kuorrutus jäiseen pintaan. (Voit käyttää myös valmista kuorrutetta spray-pullosta.)
  20. Nosta leivokset muropohjan päälle. Koristele sokerimassasta valmistetuilla lumihiutaleilla.
kpl
g
6.5 kg
358 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
358 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
358 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
29 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›