X-mas à la Russe

X-mas à la Russe

Teollisuus
358 kcal / 100g
Leivos, jonka muotokieli tulee venäjältä. Talviset kinuskin ja karpalon maut kietoutuvat valkosuklaan sisuksiin.
Tehnyt
Mika, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

Pohjat
0,600 kg Valio 1/2 GN -murotaikinalevyä
0,430 kg Valio vaaleaa vetopohjaa laktoositon
1,030 kg 50 kpl á 0,021 kg
Täyteet ja kostutus
0,500 kg Valio Leipomo kinuskitäytettä laktoositon
0,500 kg Valio karpalotäytettä
0,300 kg Valio Eila® maitojuomaa 3%
1,300 kg 50 kpl á 0,026 kg
Mousse
0,650 kg Valio Eila® vispikermaa
0,720 kg valkosuklaata
0,540 kg Valio vaniljakreemitäytettä
0,060 kg liivatelehtiä
0,160 kg Valio täysmaitoa
1,800 kg Valio Eila® vispikermaa
3,930 kg 50 kpl á 0,079 kg
Kuorrute
0,200 kg valkosuklaata
0,200 kg kaakaovoita
0,001 kg elintarvikeväriä
0,401 kg 50 kpl á 0,008 kg
Koristelu
0,050 kg valkoista sokerimassaa
0,050 kg 50 kpl á 0,001 kg
6,711 kg 50 kpl á 0,134 kg
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

Pohja:
  • Ota murotaikinalevystä ø 6 cm:n pohjia.

  • Paista 180°C:ssa.

  • Leikkaa vetopohjasta ø 4 cm:n kiekkoja.

  • Kostuta pohjat ja täytä kinuski- ja karpalotäytteellä. Pakasta.

Kuorrute:
  • Sulata kaakaovoi ja valkosuklaa.

  • Värjää valkoisella elintarvikevärillä. Siivilöi.

Täytteen valmistus:
  • Kuumenna kerma ja lisää valkosuklaan joukoon. Sekoita tasaiseksi.

  • Liota liivatelehdet kylmässä vedessä.

  • Lämmitä maito ja sulata siihen liivatelehdet. Yhdistä vaniljakreemiin.

  • Lisää vanilja-liivateseos suklaaseoksen joukkoon.

  • Vaahdota kerma. Lisää alle 40°C :n vanilja-suklaaseos kerman joukkoon nostellen.

Leivoksien pohjaus:
  • Pursota mousse vuokiin. Paina vetopohja pohjustus moussen sisään.

  • Tasoita pinta. Pakasta

Kuorruttaminen ja koristelu:
  • Ruiskuta kuorrutus jäiseen pintaan. (Voit käyttää myös valmista kuorrutetta spray-pullosta.)

  • Nosta leivokset muropohjan päälle. Koristele sokerimassasta valmistetuilla lumihiutaleilla.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
kpl
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!