Yaki Udon -nuudelit

Yaki Udon -nuudelit
Aimo yhteistyöreseptiAimo yhteistyöresepti Aimo yhteistyöresepti
Valio Aimo

Yaki Udon -nuudelit

Yaki Udon -nuudelit

Yaki udon on suosittu japanilainen ruoka, jota syödään usein välipalana tai iltaruokana. Siihen voi käyttää vaihtelevia vihanneksia ja proteiinina halutessaan lihaa, rapuja tai tofua.

 Aimo yhteistyöresepti
Aimo yhteistyöresepti

Ainekset10 annosta

0.540 kg
udon-nuudelia , esim. Hakubaku luomu
0.500 kg
siitakesieniä
2.500 kg
paksoita , pienikokoisia
0.035 kg
valkosipulia
0.045 kg
öljyä

Kastike

0.125 kg
osterikastiketta
0.080 kg
ruokokidesokeria
0.075 kg
soijakastiketta
0.075 kg
miriniä
0.003 kg
chilihiutaleita

Lisäksi

0.085 kg
kevätsipulia
0.010 kg
seesaminsiemeniä , paahdettuina

Ohje

  1. Yhdistä keskenään kaikki kastikkeen ainekset.
  2. Keitä udon-nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan. Huuhtele kylmällä vedellä, valuta ja jätä sivuun.
  3. Kuumenna öljy wokissa keskilämmöllä ja kuullota siinä hienonnettu valkosipuli. Lisää puolitetut sienet ja paista käännellen 2–3 minuuttia. Siirrä sivuun.
  4. Suikaloi paksoit ja paista ne muutamassa erässä wokissa, kunnes suikaleet ovat painuneet kokoon. Siirrä sivuun.
  5. Lisää kastike wokkiin ja anna kiehua hiljalleen pari minuuttia. Kääntele sekaan nuudelit, sieni-valkosipuliseos ja paksoit. Tarjoa annokset hienonnetulla kevätsipulilla ja paahdetuilla seesamin-siemenillä koristeltuna.
kpl
g
3.8 kg
89 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
89 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
89 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.