Yaki udon on suosittu japanilainen ruoka, jota syödään usein välipalana tai iltaruokana. Siihen voi käyttää vaihtelevia vihanneksia ja proteiinina halutessaan lihaa, rapuja tai tofua.
Aimo yhteistyöresepti
Yaki udon on suosittu japanilainen ruoka, jota syödään usein välipalana tai iltaruokana. Siihen voi käyttää vaihtelevia vihanneksia ja proteiinina halutessaan lihaa, rapuja tai tofua.
0.540 kg | udon-nuudelia , esim. Hakubaku luomu |
0.500 kg | siitakesieniä |
2.500 kg | paksoita , pienikokoisia |
0.035 kg | valkosipulia |
0.045 kg | öljyä |
Kastike | |
---|---|
0.125 kg | osterikastiketta |
0.080 kg | ruokokidesokeria |
0.075 kg | soijakastiketta |
0.075 kg | miriniä |
0.003 kg | chilihiutaleita |
Lisäksi | |
0.085 kg | kevätsipulia |
0.010 kg | seesaminsiemeniä , paahdettuina |
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.