Ylioppilaat

Ylioppilaat
Tehnyt MikaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Ylioppilaat

Tehnyt Mika Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Mika
Valio Koekeittiöstä

Ainekset1 annos

Voitaikina

0.000 kg (1 kpl à 0.000 kg)
1.400 kg
vettä
0.030 kg
suolaa
2.000 kg
vehnäjauhoja
2.000 kg
5.430 kg (1 kpl à 5.430 kg)
0.000 kg (1 kpl à 0.000 kg)

Murotaikina

1.200 kg
0.900 kg
sokeria
0.300 kg
kananmunia
1.800 kg
vehnäjauhoja
4.200 kg (1 kpl à 4.200 kg)

Pinnalle

0.200 kg
kananmunia
0.100 kg
kanelia
1.000 kg
sokeria
1.300 kg (1 kpl à 1.300 kg)
10.930 kg (1 kpl à 10.930 kg)

Ohje

  1. Voitaikina

  2. Sekoita kylmään veteen suola ja jauhot. Älä vaivaa
  3. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 2x4.
  4. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä 30 minuuttia
  5. Kauli taikina 2x4
  6. Anna taikinan levätä kylmiössä muovilla peitettynä vähintään kaksi tuntia, mieluiten seuraavaan päivään.
  7. Murotaikina

  8. Sekoita voi ja sokeri.
  9. Lisää kananmunat kokajan sekoittaen.
  10. Lisää lopuksi jauhot.
  11. Sekoita taikinaksi.
  12. Muotoilu

  13. Kauli voitaikina 2 mm:n vahvuiseksi.
  14. Voitele matto kananmunalla.
  15. Kauli murotaikinasta voitaikinamaton suuruinen 2 mm:n vahvuinen matto ja aseta se voitaikinan päälle.
  16. Voitele kananmunalla ja sirottele pinnalle kanelisokeria.
  17. Leikkaa matto 2 x 8 cm:n paloiksi ja kierrä ne niin, että murotaikina jää päälimmäiseksi kumpaankin päähän.
  18. Anna levätä ja paista 220°C:ssa noin 8 min.
kpl
g
5.4 kg
422 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
422 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
422 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
44 g
Rasva
25 g
Tyydyttynyt rasva
14 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.