Yrtti-juustomuffinit

Valio Food Solutions

Yrtti-juustomuffinit

Ainekset30 kpl

0.600 kg
vehnäjauhoja
0.020 kg
leivinjauhetta
0.012 kg
suolaa
0.030 kg
hienonnettua persiljaa
0.030 kg
hienonnettua ruohosipulia
0.100 kg
0.178 kg
kananmunaa
0.500 kg
0.100 kg

Pinnalle

0.000 kg

Ohje

  1. Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe ja suola. Lisää jauhoseokseen yrtit, juustoraaste, munat ja maito. Lisää voi ja sekoita nopeasti tasaiseksi massaksi.
  2. Annostele taikina paperisiin, voideltuihin pullavuokiin ja ripottele pinnalle juustoraasteseosta. Paista kiertoilmauunissa 160 asteessa n. 20 min.
kpl
g
1.3 kg
237 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
237 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,3 g
Kalsium
256 mg
D-vitamiini
1 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
237 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
30 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
1,3 g
Kalsium
256 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›