Yrtti-Pestokalaa

Yrtti-Pestokalaa
Tehnyt PetriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Yrtti-Pestokalaa

Yrtti-Pestokalaa

Helppo valmisteinen täyteläinen uunikala seiti pyrstöfileestä. Voit valmistaa ruoan paistovalmiiksi vaikka edellisenä päivänä.

Tehnyt Petri Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Petri
Valio Koekeittiöstä

Ainekset20 annosta

1.900 kg
seiti pyrstöfilettä
0.680 kg
0.022 kg
kylmätärkkelystä
0.028 kg
maissitärkkelystä
0.002 kg
mustapippurirouhetta
0.018 kg
suolaa
0.040 kg
vihreää pestoa
0.270 kg
0.017 kg
hienonnettua persiljaa
0.020 kg
hienonnettua ruohosipulia

Ohje

  1. Annostele kalafileet GN-vuokaan. Mittaa Valio Ruoka 15% laktoositon sekoittavaan pataan tai yleiskoneen kulhoon. Mittaa tärkkelysten joukkoon kuivamausteet, sekoita. Ripottele kuiva-aineseos hitaasti nesteen joukkoon samalla voimakkaasti yhteen suuntaan sekoittaen. Lisää kastikkeeseen Valio tuorejuusto, persilja, ruohosipuli sekä pesto. Sekoita kastike tasaiseksi. Annostele kastike kalojen päälle ja siirrä kylmäsäilytykseen.
  2. Kypsennä 115 asteessa kuivapaistolla noin 45 minuuttia. Vuokaa kannatta kevyesti heilauttaa paiston jälkeen, tällöin kastike ja kalasta tullut neste sekoittuvat ja saostuvat. Anna vetäytyä hetken ennen tarjoilua.
  3. Annosteluohje yhteen 1/1 65mm GN-vuokaat ; 1,9 kg kalaa ja 1,1 kg kastiketta. Ruoan voi valmistaa myös seiti fileestä.
kpl
g
3.0 kg
123 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
123 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
123 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.