Yrttikalaa ja tsatsikia

Yrttikalaa ja tsatsikia
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Yrttikalaa ja tsatsikia

Yrttikalaa ja tsatsikia

Ainekset20 annosta

5.000 kg

Tsatsiki

1.840 kg
tuoretta kurkkua
0.500 kg
0.023 kg
valkosipulikuutioita, pakaste
0.005 kg
suolaa
0.005 kg
sokeria
0.002 kg
mustapippurirouhetta
0.015 kg
tuoretta minttua hienonnettuna
0.015 kg
tuoretta basilikaa hienonnettuna

Ohje

  1. Raasta tai suikaloi kurkku ja valuta neste pois. Sekoita ainekset keskenään. Anna maustua 2-3 tuntia.
  2. Kypsennä jäiset kalat kiertoilmauunissa 175 °C n. 15-20 min, yhdistelmäuunissa yhdistelmätoiminnolla 220 °C n. 12 min / kosteus 30 %, upporasvassa 170 °C n. 6-8 min tai paistinpannulla n. 4-6 min molemmin puolin
kpl
g
6.0 kg
138 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
138 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
138 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.