Yrttikermaan muhennettua perunaa

Yrttikermaan muhennettua perunaa
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä
Valio Aimo

Yrttikermaan muhennettua perunaa

Yrttikermaan muhennettua perunaa

Ainekset6 annosta

Yrttikerma

1.000 kg
0.008 kg
tuoretta persiljaa
0.010 kg
tuoretta timjamia
0.005 kg
tuoretta rosmariinia
0.000 kg
gourmet-suolahiutaleita
0.000 kg
mustapippuria myllystä

Perunat

0.400 kg
0.100 kg
0.085 kg
salottisipulia hienonnettuna
0.500 kg
0.000 kg
gourmet-suolahiutaleita
0.000 kg
mustapippuria myllystä
0.050 kg
tuoretta ruohosipulia hienonnettuna

Ohje

  1. Yrttikerma

  2. Lisää kaikki aineet kattilaan ja keitä kunnes kermaa on jäljellä noin puolet.
  3. Ota kattila liedeltä ja anna hautua kelmun alla 30 min.
  4. Sekoita jäähtynyt liemi blenderissä tasaiseksi ja siivilöi.
  5. Perunat

  6. Freesaa perunoita ja sipuleita voissa kauniin ruskeiksi.
  7. Lisää yrttikerma ja keitä kunnes se paksuuntuu. Mausta.
  8. Lisää lopuksi ruohosipuli.
  9. Tarjoa kalan, mausteisten makkaroiden (esim. bratwurstin) tai grillatun lihan kanssa.
  10. ** Vuoden kokki 2013 Erik Mansikka on tehnyt tämän ohjeen Valiolle.
kpl
g
1.2 kg
275 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
275 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
28 g
Tyydyttynyt rasva
17 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
275 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
28 g
Tyydyttynyt rasva
17 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.