Yrttiset AURA-silakat

Yrttiset AURA-silakat

FoodService
Ammattikeittiö - Laktoositon
211 kcal / 100g
Tehnyt
Petteri, Valio Koekeittiö

Valmistusaineet

0,008 kg sormisuolaa
1,000 kg Valio silakkafilerullaa sulatettuna
0,300 kg Valio smetanaa laktoositon
0,400 kg Valio AURA® murua
0,400 kg Valio ruokakermaa laktoositon
0,050 kg karkeaa Dijon-sinappia
0,050 kg tuoretta tilliä hienonnettuna
0,010 kg tuoretta timjamia hienonnettuna
Avaa/sulje Valmistusohje

Valmistusohje

  • Suolaa silakkarullat.

  • Sekoita smetanan joukkoon AURA, kerma, sinappi ja yrtit. Kaada seos silakkarullien päälle.

  • Kypsennä 200° C n. 30 min tai kunnes kala on kypsynyt.

Avaa/sulje Ravintosisältö
Saanto
kg
Annosmäärä
annosta
Annoskoko
g
Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa. Palaa takaisin alkuperäiseen kokoon ›

Ravintosisältö annoksessa

Ravintosisältö / 100g


Lähetä sähköpostiin

Reseptin lähetys onnistui!