Ystävänpäiväpalakakku

Valio Food Solutions

Ystävänpäiväpalakakku

Ainekset3 kpl

Pohja

0.450 kg
0.450 kg (3 kpl à 0.150 kg)

Tuorejuustotäyte

1.000 kg
0.150 kg
sokeria
0.040 kg
liivatelehtiä
0.100 kg
vettä
1.000 kg
2.290 kg (3 kpl à 0.763 kg)

Väliin

0.360 kg
0.360 kg (3 kpl à 0.120 kg)

Pinnalle

0.360 kg
0.360 kg (3 kpl à 0.120 kg)

Koristeluun

0.144 kg
marsipaania
0.144 kg (3 kpl à 0.048 kg)
3.604 kg (3 kpl à 1.201 kg)

Ohje

  1. Ota vaaleasta vetopohjasta Ø 20 cm:n pohjia 6 kappaletta. 2 kpl/ kakku.
  2. Valmista juustotäyte. Sekoita tuorejuuston joukkoon sokeri ja kylmässä vedessä liotetut, kuumaan veteen liuotetut liivatelehdet. Sekoita lopuksi joukkoon kermavaahto.
  3. Voitele Ø 20 cm:n kakkurenkaat ruokaöljyllä ja ripottele öljyn pinnalle tomusokeria. Laita vetopohjat kakkurenkaiden pohjalla.
  4. Laita kakkurenkaisiin juustotäytettä puoleen väliin. Pursota vadelmatäytteestä rengas juustotäytteen pintaan. Täytä kakkurenkaat juustotäytteellä ja tasoita pinta. Laita toiset vetopohjat juustotäytteen päälle. Anna kakkujen hyytyä kylmiössä 2 tuntia.
  5. Nosta kakkurengasta noin 1 cm ylöspäin niin, että kakun pinnalle muodostuu reuna. Kuumenna kinuskitäyte 70 asteiseksi ja levitä se kakkujen pinnalle. Anna kinuskitäytteen jäähtyä hyvin ennen kakkurenkaan poistamista. Leikkaa kakku kahteentoista palaan ja koristele vaaleanpunaisilla marsipaanisydämillä.
kpl
g
3.5 kg
303 kcal / 100g

Ravintosisältö annoksessa

Energia
303 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
22 mg
D-vitamiini
0 µg

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
303 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
25 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
11 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g
Kalsium
22 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae muita suurtalouskeittiöiden ja leipomoteollisuuden reseptejä.