Valio Aimo

Juuston ystävien päivä

20.1. vietetään kansainvälistä juuston ystävien päivää. Hemmottele asiakkaita kotimaisilla herkuttelujuustoilla!

Monet mieltävät suomalaiset juustot miedoiksi, mutta tämä myytti kannattaa kumota heti alkuunsa. Kotimaisista juustoista löytyy makunautintoja ja vaihtelua niin miedompien kuin voimakkaampienkin makujen ystäville. Asiakkaat arvostavat myös sitä, että kotimaiset juustot ovat vastuullisesti tuotettuja ja suomalaiset lehmät maailman terveimpien joukossa.

Maistuvat juustoklassikot:

Valio Keisarinna®, herkullisen kiteinen gouda

Valio Keisarinna® on pitkään kypsytetty,puolikova herkuttelujuusto. Sen maussa on samaa hienostunutta karamellimaisuutta ja hedelmäisyyttä kuin kovissa italialaisissa juustoissa.

Valio Keisarinna®

Juhla® cheddar on tyylikäs valinta

Valio Juhla® cheddar on Valion juustomestarien taidonnäyte vaativaan herkutteluun. Se on pitkään kypsytetty, hienostuneen hapan ja hedelmäisen makea juusto, jonka rakenne on hieman mureneva.

Juhla® cheddar

On vain yksi Valio AURA®

Valio AURA® sinihomejuusto on klassikko, joka ei esittelyjä kaipaa. Suomalaiseen makuun kehitetty sinihomejuusto on ollut Suomen suosituin sinihomejuusto jo yli 80 vuotta. Juusto sopii hyvin myös ravintolaruoan maustajaksi. Muista silloin Valio AURA® murennettu!

Valio AURA®

Kotimainen vuoristojuusto Valio Alppi Kreivi®

Valio Alppi Kreivi® on vuoristojuuston ystävän valinta. Tarjoa Valio Alppi Kreivi® juustotarjottimella tai fonduessa!

Valio Kappeli®, kotimainen kosmopoliitti

Valio Kappeli® tuotiin Suomen markkinoille vuonna 2012. Siihen asti sen kermaisen täyteläisestä ja miedon happamasta mausta olivat saaneet nauttia ainoastaan Manhattanin Delien asiakkaat New Yorkissa. Juusto valmistetaan kuitenkin luonnollisesti Suomessa kotimaisesta maidosta.

Valio Mustaleima™ – niin hyvää, että itkettää

Valio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental, jonka mausta voi löytää pähkinäisyyttä ja umamista sipulisuutta. Valion juustomestarit kypsyttivät ensimmäisen emmentaljuuston jo vuonna 1908 sveitsiläisen juustomestarin opeilla.

Juustot tuovat vaihtelua tarjontaan

Tarjoile asiakkaille vaihteeksi juustoja esimerkiksi jälkiruoaksi tai yllätä asiakastilaisuudessa juustojen maistelumenulla. Poimi ideat ja vinkit vapaasti käyttöösi!

Lisätietoa tuotteista
Valion herkuttelujuustot hurmaavat
Koulutusmateriaalit
Juustojen maistelumenu
Lisätietoa tuotteista
Monikäyttöiset juustoraasteet leivontaan
Koulutusmateriaalit
Näin kokoat juustolautasen

Makupareja juustotarjoiluun

Hunajamanteleita, kinuskia tai lakritsia juustojen seuraan? Kyllä vain! Yhdistä juustoja ja lisukkeita ennakkoluulottomasti ja voit tarjota asiakkaillesi ennenkokemattomia makuelämyksiä. Muista myös Valion valmiit hedelmä- ja marjatäytteet, jotka ovat täynnä aitoa makua.

Katso kaikki valmiit täytteet

Juuston viemää teemakokonaisuus

Juuston viemää -teemaan on koottu laajasti juustoisia ruokaohjeita, juustokastikkeita, vitriinituotteita ja leipomoreseptiikkaa. Reseptien lisäksi sesongin tarjoiluihin sopivat myös juustolautaset. Esimerkiksi maistelumenu on hauska ohjelmanumero asiakkaiden pikkujouluihin ja kokoustarjoiluja ilahduttamaan.

Sukella teemaan