Kansainvälinen koulumaitopäivä

Kansainvälistä koulumaitopäivää vietetään keskiviikkona 30.9.2020. Onneksi Suomessa jokainen koulupäivä on koulumaitopäivä.

Lasillinen koulumaitoa on monelle lapselle tärkeä ravintoaineiden lähde ympäri maailman. Suomessa koululaiset voivat valita ruokajuomaksi maidon tai piimän joka päivä. Kaikkialla maailmassa näin ei ole.

Vuosittain syyskuun viimeisenä keskiviikkona vietettävä kansainvälinen koulumaitopäivä edistää lasten ja nuorten hyvinvointia, terveellisiä elämäntapoja ja kertoo maidon merkityksestä hyvässä ravitsemuksessa. Kansainvälisenä koulumaitopäivänä tarjotaan koululaisille lasillinen maitoa monessa sellaisessakin maassa, jossa koulumaitoa ei normaalisti ole tarjolla.

Ravitseva koululounas ruokajuomineen auttaa lapsia pysymään virkeinä koko koulupäivän. Kerrotaan siitä heille yhdessä!

Valio Food Solutions on lähettänyt kampanjamateriaalia kaikille kouluasiakkaille, jotka tilaavat maitoa 10 l ja 20 l novo pakkauksissa. Materiaaliin kuuluu helposti irrotettavia staattisia tarroja juoma-automaattiin ja muokattava menupohja vaikka koko viikoksi. Voit ladata menupohjan tästä. Jos tarvitset lisää materiaalia tai se ei ole saapunut jostain syystä perille, ota yhteys Valio Myyntiin.

Kippis koulumaidolle!
Koulutusmateriaalit
Koulumaitotuki Valion asiakkaalle
Lisätietoa tuotteista
D-vitaminoitu rasvaton luomumaito koulumaitojärjestelmään
Lapset ja nuoret
Koululaisen ateriarytmi ja arkiruokailu