Valio Aimo

Lasketellaan laskiaiseen

Hillolla vai mantelimassalla? Pullabaari vai kenties laskiaispullaa uudessa muodossa? Koska jokaisella asiakkaalla on oma suosikkinsa, vitriiniin on hyvä varata laskiaispullia erilaisilla täytteillä. Varmaa on se, että aito voi ja kerma takaavat parhaan lopputuloksen.

Ainekset laskiaisen pullajuhlaan

Jokaisella leipomolla on omat salaisuutensa parhaaseen pullataikinaan, mutta raaka-aineet  ovat onnistumisen A ja O. Laskiaispullan taikinassa ja täytteessä maistuvat tietenkin aito voi ja kerma.  Valio vispikerma on täytteissä takuuvarma valinta. Siinä on perinteisen kerman maku ja hyvin vaahtoutuva rakenne, joka pysyy muodossa kuohukermaa paremmin.  Kahvilamyynnissä ihana pullan tuoksu syntyy kätevästi raakapakasteita käyttämällä. Lounasravintolassa toimii mainiosti myös pullabaari, jossa asiakas saa täyttää pullansa itse oman makunsa mukaan.

Sesonkien parhaat yhdessä – Runebergin laskiaispullat

Laskiaspullien ja runebergintorttujen sesongit ovat pidentyneet. Vaihtelua vitriiniin saat tarjoamalla asiakkaille sesonkiherkut yhdessä paketissa! Runebergin laskiaispullien täyte raikastuu tuorejuustolla ja ne maistuvat taatusti myös heille, joiden mielestä runbergintorttujen paras osuus on kuorrutus.

Tuunataan laskiaistacoja!

Kietaise laskiasherkut tacon muotoon ja tuunaa täytteillä. Leivo tacopohjat itse tai oikaise käyttämällä valmista vaaleaa vetopohjaa. Katso myös ohjeet ihanan helppoihin ja herkullisiin täytteisiin. Täytätkö tacot raikkaasti mustikkaisella tai kesäisellä mansikkatäytteellä, vai maistuuko teidän tacoissanne kenties tuorejuusto tai tumma suklaa ja appelsiini? Yhdistä ideoita, sillä samoilla täytteillä tuunaat kätevästi myös croissantit.

Katso tuunausvinkit

Hillosilmä viimeistelee herkun

Pehmeä pulla, rehellinen kermavaahto ja laadukas hillo ovat laskiaisen perinteisiä makuja. Kermavaahdon lisäksi laskiaispullasta löytyy usein mansikka- tai vadelmahilloa. Valio mansikkapalahillossa on mukana herkullisia mansikan paloja, mikä tekee tuotteelle ihanan suutuntuman. Valio Leipomo vadelmahillo maistuu myös perinteisen laskiaispullan täytteenä. Valion hillovalikoimasta löydät myös lukuisia muita makuja, jos haluat varioida laskiaispullaa oman makusi mukaan. Kokeile vaikka kinuskikermalla, suklaakermalla tai mustikkakermalla täytettyjä versioita.

Laatu luo myyntiä

Kun laskiaispullan valmistamisessa on käytetty laadukkaita raaka-aineita, se myös kannattaa kertoa: Valio voilla ja Valio kermalla –merkit viestivät asiakkaalle laadusta ja lisäävät myyntiä.

Lue miten Porin Leipä onnistui uusilla laskiaispullamauilla:

Asiakasjutut
Uudet laskiaispullamaut tuplasivat myynnin