Valio Aimo

Ystävänpäivän reseptit, rakkaudella ammattikeittiöille

14. helmikuuta juhlitaan ystävänpäivää, ja silloin annetaan sydänaiheisten ja kauniin pinkkien leivonnaisten valloittaa leipomoiden ja lounasravintoloiden vitriinit. Ystävänpäivänä moni asiakas mielellään hellii ja hemmottelee ystäviään ja rakkaitaan, joten muista tarjota makeita elämyksiä myös mukaan otettavaksi!

Valmista vitriiniin makeita lahjoja ystävänpäiväksi

Makea leivonnainen tai käsin valmistettu suklaakonvehti on loistava lahja niin ystävälle kuin omalle rakkaalle. Helpota asiakasta ja tee pienestä eleestä astetta helpompi toteuttaa. Kun pakkaat vitriinin houkuttelevat ystävänpäiväleivonnaiset kauniiseen pakettiin, ne on helppo ottaa mukaan vaikka lounastauolla. Poimi tästä talteen ystävänpäivän suloisimmat leivonnaiset!

Tuotteet ystävänpäivän avuksi

Ystävänpäivän vitriinituotteena tai lounaan jälkiruokana maistuu kauniin pinkki LOVE donitsi! Marjarouheella koristeltu makea herkku sopii hyvin kahviloiden, lounasravintoloiden ja liikenneasemien tarjontaan, sillä donitseja on helppo sulattaa tarpeen tullessa. Kausituote on myynnissä niin kauan kuin tavaraa riittää ja materiaalipankista voit tulostaa hauskan myyntiständin, ellet saanut jo sellaista myyntiedustajaltamme.

Ideoita ystävänpäivän menuun ja pääruokiin

Hehkuva punajuuri loistaa luonnostaan ystävänpäivän väreissä ja on siksi oiva valinta ystävänpäivän lounaan pääruoaksi. Mehevä Pasta Napolitana puolestaan voi muistuttaa joko Kaunottaren ja Kulkurin unohtumattomasta illallisesta tai ystävänpäivän muinaisesta historiasta.  Hauska idea pääruoaksi on myös työkaverien kesken jaettava levyhampurilainen!

Maukkaat alkupalat ystävänpäivään

Alkupalat tuovat aina juhlan tuntua. Ja mikäpä olisikaan parempi syy juhlaan kuin ystävyys ja rakkaus? Tarjoa yhteisen lounashetken viettoon parhaat eväät myös maukkaiden alkupalojen muodossa!

Ystävänpäivän jälkiruokia

Ystävänpäivänä moni sopii lounastreffejä, ja erityisellä lounaalla halutaan satsata myös jälkiruokaan. Nämä raikkaan marjaisat sekä suloisen makeat jälkiruoat syntyvät helposti ja vievät kielen lisäksi sydämen!