Valio Aimo

Vapun paras herkkukori

Ilahduta asiakkaitasi tarjoamalla take away -vappukori kaikin herkuin! Kori sopii mainiosti myös lahjaksi.

Munkkeja ja simaa, lihapullia ja perunasalaattia – kohta niitä saa! Erityiskevät jatkuu, mutta vappua ei ole peruttu. Vappuherkut tuovat juhlan tuntua ja kaivattua vaihtelua, vaikka tänä vuonna tuoreet munkit ja kupliva sima nautitaankin pienemmällä porukalla.

Asiakkaan elämää helpottaa valmis take away -vappukori, joka on kätevä tilata itselle tai lahjaksi. Piknik katetaan kotiin tai sään salliessa parvekkeelle tai omalle pihalle ja läheiset kutsutaan mukaan etäyhteyksin. Hyödynnä Valion helpot ja valmiit vappukori-ideat ja tarjoa asiakkaillesi herkullisen helppo vappu!

Kolme erilaista vappukoria

Paketoimme kolme erilaista koria valmiiksi, valitse sinulle ja asiakkaillesi sopivin.

Korit on suunniteltu neljälle hengelle ja niitä on saatavilla kolme versiota riippuen korissa olevien tuotteiden esivalmistusasteesta: S, M ja L.

Kokoatko korin mieluiten valmiista komponenteista (S), tarjoatko herkut asiakkaille valmista tuunaten (M) vai haluatko valmistaa kaikki tuotteet alusta asti itse (L)? Voit myös lisätä tai poistaa tuotteita makusi mukaan sekä täydentää koria omilla erikoistuotteillasi.

Valmis paketti myös markkinointiin

Hyödynnä vappuisia kuvia tai valmiita markkinointimateriaaleja ja mainosta vappukoriasi Instagramissa ja Facebookissa! Lataa materiaali käyttöösi tästä.

Vinkkejä vappukorien kokoajalle

Anna kädenjälkesi näkyä

Suunnittele ja laske vappukorisi sisältö ja konseptointi tarkkaan. Myytkö samaa pakettia kaikille vai voiko asiakas täydentää koria lisäosilla tai tuunakkeilla? Itse tehty sima on varma vetonaula!

Markkinoi vappukoriasi

Laita sana liikkeelle somessa ja aloita markkinointi ajoissa. Varmista että asiakaskohderyhmä törmää ensimmäisenä sinun mainokseesi! Lataa meiltä kuvat ja valmiit pohjat markkinointimateriaaleihin.

Kerää ennakkotilauksia

Vappuaattoa vietetään 30.4. Markkinoi vappukoriasi etupainotteisesti ja näyttävästi. Laita viestisi jakoon Facebookissa, Instagramissa, verkkosivuilla tai vaikka lähikaupan ilmoitustaululla!

Paketoi vapputunnelma

Pakkaa tuotteet kauniisti ja panosta hauskuuteen ja iloisuuteen: yllätä asiakkaasi paketilla serpentiiniä, iloisilla lautasliinoilla tai vaikka vappuhuiskalla. Vappupallosta ilahtuvat kaikki!

Lisää take away -myynnin pakkausideoita.

Vapun muistilista

  1. Muista jättää tilauksesi Valiolle viimeistään perjantaina 24.4.2020.
  2. Poikkeustilanteesta johtuen tuotevalikoimamme saattaa olla rajoitetumpi. Reseptiikassa olemme pyrkineet antamaan vinkkejä, millä korvaavuuden voi toteuttaa.
  3. Kerää ennakkotilaukset asiakkailtasi. Sovi myös selkeät pelisäännöt tilausten maksulle ja noudolle/toimitukselle.