Valio Aimo

Kauden Parhaat arvonnan säännöt

Valio Aimo Kauden Parhaat tapahtumissa 2.11 ja 3.11.2022 järjestettävän arvonnan säännöt.

1. Järjestäjä

Kilpailun järjestää Valio Aimo. Kilpailuun liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia valioaimomarkkinointi@valio.fi.

2. Arvonta-aika

Arvonta alkaa 2.11.2022 ja päättyy 3.11.2022.

3. Osallistuminen ja voittajien valinta

Kilpailuun voi osallistua 2.-3.11.2022 Valio Aimo pikatukuissa järjestettävässä Kauden Parhaat tapahtumassa, täyttämällä omat yhteystiedot arvontalomakkeeseen. Arvomme palkinnot kaikkien lomakkeiden täyttäneiden kesken.

4. Palkinnot

Valio Aimo arpoo kaksi lahjakorttia Valio Aimo pikatukkuihin, arvo á 250 € (sis. alv.). Lahjakortti on käytettävä kerralla. Palkinnot noudetaan Valio Aimo pikatukusta. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi eikä sitä voi siirtää kolmannelle osapuolelle. Valio vastaa arpajaisverosta.

5. Henkilötiedot

Voittajien henkilötietoja käsitellään Valion Kuluttajamarkkinoinnin ja kuluttajatutkimuksen tietosuojaselosteessa esitettyjen periaatteiden mukaisesti. Tietosuojaseloste löytyy osoitteesta www.valio.fi/tietosuoja.

6. Muuta huomioitavaa

Osallistumalla kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee Valio Aimo. Valio Aimo pidättää itsellään oikeuden sääntömuutoksiin ilman erillistä ilmoitusta. Mikäli osallistujan antamat tiedot eivät ole hänen omiaan tai osallistujaa epäillään väärinkäytöksistä tai sääntöjen vastaisesta toiminnasta, on Valio Aimolla oikeus hylätä kaikki kyseisen henkilön osallistumiset ilman erillistä ilmoitusta. Valio Aimo ei vastaa vahingosta, joka aiheutuu tai joka väitetään aiheutuneen, välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun, palkinnon lunastamisesta tai sen käyttämisestä.