Valio Aimo

Parhaat Pidot 6.9.2022 Helsingin Messukeskuksessa

Kun Aimo tarttuu toimeen, pidot paranevat! Uusi ruoka-alan ammattitapahtuma yhdistää elämyksellisyyden ja informatiivisuuden ainutlaatuisella tavalla.

Parhaisiin Pitoihin osallistuu noin sata kotimaista ja kansainvälistä näytteilleasettajaa. Myös tapahtuman ohjelmatarjonta on monipuolinen; paikalle saapuu tunnettuja huippukokkeja esittelemään kädentaitojaan, iso 80 neliön demokeittiö tarjoaa paljon opittavaa, paneelikeskustelussa käydään läpi alan ajankohtaisia sisältöjä ja kaiken tämän juontaa yllätys-host.

Aika ja paikka

Aika: ti 6.9.2022, klo 10-17

Paikka: Helsingin Messukeskus, Messuaukio 1, 00520 Helsinki

ILMOITTAUTUMINEN:

Ikäraja: K18, tapahtuma on maksuton

#valioaimo #parhaatpidot

Ilmoittaudu tapahtumaan

Tapahtuma on maksuton. Ilmoittaudu ennakkoon 6.9.2022 mennessä.

Ilmoittaudu >

Ilmoittaudu alkoholiluvallisena vieraana

Alkoholiluvallisena tapahtumavieraana pääset maistamaan myös alkoholituotteita. Ilmoittautumiseen tarvitset alkoholilupanumerosi.

Ilmoittaudu alkoholiluvalla >

Joulu on elämyksellinen, mutta helposti toteutettava

Alan työvoimapula on suurta eikä osaamista aina löydy. Buffa ei välttämättä ole enää toimiva ratkaisu ja aikaa ei ole somistuksille tai tunnelman luomiseen.

Valio Aimo jouluteemat on tehty auttamaan näissä haasteissa. Olemme luoneet neljä valmista ratkaisua, joiden avulla pystyt helpottamaan omaa toimintaasi ilman kompromisseja. Tule Parhaisiin Pitoihin tutustumaan näihin ratkaisuihin ja valitse sinulle sopivin kokonaisuus. Meiltä saat valmiit materiaalit, joiden avulla luot helposti omanlaisen joulun.

Mukana huippukokkeja

Huippukokit ovat laatineet neljään eri jouluteemaan maukkaat reseptit. Tule tutustumaan kokonaisuuteen ja maistamaan joulun parhaat palat. Mukana Petteri Luoto, Tommi Tuominen, Pipsa Hurmerinta sekä Teemu Aura.

Demokeittiön ohjelma

11.00: Kuinka toteuttaa kustannustehokas lounas laadukkaista raaka-aineista?

Compass Group Culinary Team Finland esittelee demokeittiössä kustannustehokkaat lounasvaihtoehdot ja keskustelee, kuinka taklata lounastarjoamassa kasvaneet raaka-ainekulut.

11.45: Kasvipohjaiset proteiinit

Valio Aimo Koekeittiön asiantuntija Petri Nuutinen esittelee uusia Gold & Green kasvipohjaisia uutuuksia ja antaa parhaat vinkit tuotteiden käyttöön.

12.30: Valio Aimo jouluteemojen menukokonaisuudet

Esittelyssä Valio Aimo jouluteemoihin suunnitellut menukokonaisuudet. Menut esittelevät ne kehittäneet Pipsa Hurmerinta, Tommi Tuominen, Teemu Aura sekä Petteri Luoto.

13.15: Paneelikeskustelu: Työvoimapula ja materiaalitehokkuus

Keskustelussa paneudutaan työvoimapulan haasteisiin ja ratkaisuihin sekä mietitään miten optimoida materiaalitehokkuutta eri osa-alueilla. Keskustelemassa kehityspäällikkö Maarit Lunkka (Palmia), ruokatuotepäällikkö Mikko Mäkipää (Pirkanmaan Alueosuuskauppa) sekä ravintolajohtaja Hanna Riihimäki (We Are Group). Keskustelun juontaa Teresa Välimäki sekä Aki Wahlman.

14.00: Kuinka toteuttaa kustannustehokas lounas laadukkaista raaka-aineista?

Compass Group Culinary Team Finland esittelee demokeittiössä kustannustehokkaat lounasvaihtoehdot ja keskustelee, kuinka taklata lounastarjoamassa kasvaneet raaka-ainekulut.

14.45: Kasvipohjaiset proteiinit

Valio Aimo Koekeittiön asiantuntija Petri Nuutinen esittelee uusia Gold & Green kasvipohjaisia uutuuksia ja antaa parhaat vinkit tuotteiden käyttöön.

15.30: Sooci Oy.n nopeat kastike- ja liemiratkaisut ammattikeittiöille

Sooci Oy:n Lasse Räty ja Kirre Rainos näyttävät kuinka Soocin tuotteilla onnistuu helposti ramenkeitto, tomaattinen espagnole ja kermainen currykastike.

Tapahtuman näytteilleasettajat:

3 Kaverin Jäätelö, AB InBev, Abena, Anora Group Oyj, Aspelin Group - Hel-Pack, Atria, Berner Oy, Bioska, Brukett, Coldwater Prawns of Norway AS, Dafgårds, Dayton Oy, Diamond Beverages, Diversey Suomi, Duni Group, Eckes-Granini Finland Oy Ab, Eesti Pagar, Elonen, Europicnic Oy, Europoultry, Evertaste Oy, Fazer, Feldt's Fisk & Skaldjur AB, Fiblon Lautasliinatehdas, Fine Foods Oy, Finn Spring, Fort Deli, Fredman, Fresh Servant, Gavrielides Foods, GB Foods, Greenest, Görans, Hartwall, Haugen-Gruppen Oy, Herkkumaa Oy, Herman's / Param Para, HKScan, Huhtamäki, Hunajainen SAM, JEPO - Jepuan Peruna Oy, Kalavapriikki Oy, Kotivara, Kymppi-Maukkaat Oy, Lagerblad Foods, Laitilan Wirvoitusjuomatehdas, Lamb Weston, Lantmännen Cerealia, Lantmännen Unibake, Lapin Liha / Polarica, Lejos Oy, Löfbergs, Maatilan, Marjex, Mastermark Brands Oy, Mattila Bros., Meira Oy, Metsä Tissue, Mixtec Oy, Mondo Fresco, Multicatering Oy, Munax Oy, Myllyn Paras, Myllärin, Nordqvist teetalo, Norvida Oy, Oles Fast Food, Olvi, Orkla Suomi, Oy Conaxess Trade Finland Ab, Oy Rollfoods Ab, Oy Sinebrychoff Ab, Paulig PRO, Pingviini, Planets Pride, PNM Gourmet Oy, Prescott Oy, Puljonki, Raisio Food Solutions, Reuter & Stolt, Riitan Herkku, Rönkä, Salico, Salliselta, Sevan, Snellman Pro, Topfoods, Tork, Trade & Distribution, Unilever, Unilever Food Solutions, Valio, Ventas Foodmarketing GmbH, Well Beef, Zeberas Food Company, Äyriäistukku

Uusi ruoka-alan ammattitapahtuma Parhaat Pidot yhdistää elämyksellisyyden ja informatiivisuuden ainutlaatuisella tavalla. Tarjolla on monipuolinen kattaus inspiroivia ideoita, ajankohtaisia asioita, uusia tuotteita ja ratkaisuja sekä vertaansa vailla olevia ammattilaisia. Tervetuloa tutustumaan, inspiroitumaan ja verkostoitumaan!

Parhaat Pidot on nyt pidetty. Palaa tapahtuman tunnelmiin ja katso miten voit jatkossa hyödyntää tapahtuman antia.

Katso tunnelmia tapahtumasta >