Koko horeca-alan yhteinen, upea tapahtuma on jälleen käsillä. Gastro Helsinki kokoaa yhteen kaikki alan ammattilaiset ja esittelee alan viimeisimmät maut ja trendit.
Jos et ole vielä tavannut Aimoa, nyt sinulla on siihen erinomainen mahdollisuus! Suunnista messuilla Valio Aimo® tukun osastolle, jossa me vastaamme kysymyksiinne uudesta tukusta ja sen palveluista. Samalla tapaat Koekeittiömme ammattilaisia, joilta saat parhaat vinkit mm. hyvikkiin, vitriiniin sekä vegaaniseen leivontaan.
Kannattaa ehdottomasti pysähtyä myös osastolla sijaitsevalle Aimo Areenalle, jossa pyörii päivittäin mielenkiintoisia haastatteluja sekä luentoja. Aiheina ovat muun muassa ammattilaiskeittiöiden uusimmat trendit ja ideat ravintoloiden sosiaaliseen mediaan. Paikalla on paljon mielenkiintoisia vieraita, kuten Vuoden Tarjoilija Henna Kolehmainen ja Vuoden Kokki Kim Päivästö. Juontajana osastollamme toimii koko messujen ajan Teresa Välimäki. Katso Aimo Areenan ohjelma-aikataulu alta.
Tervetuloa välipalabaariin
Osastomme makein paikka on välipalabaari, josta voit napata mukaan herkullisia välipala-annoksia ihanilla täytteillä. Testaa ainakin kiinnostava suolainen rahka, jota on tuunattu muun muassa pestolla, punasipulihillokeella ja ruislastuilla. Makeina vaihtoehtoina ovat marjainen luonnonjogurtti vadelmahillon ja granolan kera sekä raikas, vegaaninen gurtti, jossa maistuvat niin hedelmät, karibia-keitto kuin ananas-passiontäyte. Tule maistelemaan ja poimimaan ideat talteen.
Tutustu alla olevaan ohjelmaan sekä esiintyjiin jo ennakkoon, ja muista käydä rekisteröitymässä messuvieraaksi.
Aimo odottaa sinua osastolla 6d90!
Pääkuvan kuvaaja: Heidi Koivunen