Voi leivonnassa - webinaari 8.9.2021

12:00 PM - 1:00 PM (EEST)
9/8/2021
Webinaari

Jos haluat leipoa parasta ja tarjota asiakkaillesi unohtumattomia elämyksiä, silloin kannattaa valita myös parhaat raaka-aineet. Voi on leivonnassa perusraaka-aine ja sen laadulla on suuri merkitys.

Voi on aito luonnontuote ja yksi parhaimmista raaka-aineista leivonnaisissa. Sen ominaisuudet ovat vertaansa vailla. Voi tekee leivonnaisista vastustamattomia ainutlaatuisen maun, sen antaman lehtevän rakenteen ja värin ansiosta.

  • Miksi kannattaa käyttää voita leivonnassa?
  • Valitse oikea voi oikeaan tarkoitukseen
  • Miten saat voileivonnaiset onnistumaan?

Jos haluat oppia lisää voin käytöstä leivonnassa, tule ilmaiseen webinaariimme. Webinaarissa leipomokonsultti Mika Parviainen Valion Koeleipomosta kertoo muun muassa, miksi voita kannattaa käyttää leivonnassa, miten valitset oikean voin oikeaan tarkoitukseen sekä miten saat voileivonnaiset onnistumaan.

Tule mukaan oppimaan!

Ilmoittaudu webinaariin alla olevalla lomakkeella

Lähetämme ilmoittautuneille linkin, josta lähetystä voi seurata.

Etunimi *

Sukunimi *

Puhelinnumero

Sähköposti *

Yritys/Organisaatio *