Jatka sesonkia kotimaisilla pakastemarjoilla

Marjoissa maistuu kesä ja aurinko. Kotimaisten tuoreitten marjojen sesonki on kuitenkin verrattain lyhyt. Kun satokausi alkaa olla lopuillaan, löytyy leivoksiin kuitenkin tuoretta marjaisaa makua pakastimesta.

Kotimaista pakastemarjaa ei tarvitse keittää

Kun kakut tai leivokset halutaan koristella marjoilla, on marjan ulkonäöllä suuri painoarvo. Ulkomaisten pakastemarjojen käyttö ei tässä tapauksessa tule kysymykseen, sillä Eviran suosituksen mukaan ne tulisi keittää ennen käyttöä. Tällöin marjat menettävät kauniin ulkonäkönsä eivätkä sovi koristeiksi. Kotimaiset marjat sen sijaan voi sulattaa käyttöön keittämättä, jolloin niistä saa loihdittua näyttävän koristelun. Valion pakastemarjavalikoimassa on runsaasti vaihtoehtoja. Aina suosittu, kotimainen Valio mansikka on tietysti leivonnaisten kruunu, mutta valikoimasta löytyy myös esimerkiksi kotimaista vadelmaa, mustaherukkaa ja puolukkaa.

Tuoretta marjaa tilauskuormassa viikoittain

Kotimaista pakastemarjaa on saatavilla läpi vuoden. Lisää marjatilaukset Valion tilauskuormaan ja saat marjoja käyttöösi vaikka viikoittain. Lisäksi saat pakastetuotteilla kustannussäästöä. Marjat ovat tällöin ehjiä, perattuja ja sinun tarvitsee ottaa käyttöön vain se määrä mitä tarvitset. Tuoreilla marjoilla syntyy enemmän hävikkiä. Marjoilla koristeltujen kakkujen ja leivosten viimeistelyyn sopii loistavasti Valio Leipomo kirkaskuumahyytelö. Sen käyttöön löytyy lisää ideoita Kauha ja kaulin –blogista.