Kontti, ympäristöystävällinen pakkausvaihtoehto

Jos maidon tai kerman viikoittainen käyttömäärä ylittää 1000 kg, voi tilattavan tuotteen pakkausvaihtoehdoksi valita kierrätettävän teräskontin.

Näin kontti toimii

Kierrätettävä teräskontti on erinomainen pakkausvaihtoehto. Se ei aiheuta ollenkaan pakkausjätettä ja vähentää pakkausten avaamisesta syntyvää työmäärää. Käytön jälkeen asiakas huuhtelee kontin, jonka jälkeen Valion logistiikka huolehtii kontin palautuksesta tuotantolaitokselle, jossa se pestään tarkkojen hygieniaohjeistusten mukaisesti.

Mitä konteissa voi toimittaa?

Teräskonttiin on mahdollista pakata n. 1 000 kg tuotetta. Pääasiallisia konttituotteita ovat maidot ja kermat, mutta näiden lisäksi Valion on mahdollista tarjota asiakaskohtaisia ratkaisuja myös muilla tuoretuotteilla. Jos haluat keskustella näistä ratkaisuista, ole yhteydessä omaan myyjääsi.  Kontissa myytävien tuotteiden perusvalikoiman löydät tuotehaustamme.

Ennen konttituotteiden tilaamisen aloittamista on myös hyvä sopia tilausrytmistä ja muista käytännön asioista oman myyjän kanssa. Yhteystiedot löydät sivustoltamme teollisuuden yhteystiedoista.