Mangovispipuuro on nopea välipala

Koululaisen välipala – mitä nopeampaa, sen toimivampaa

Kun koululaiset valitsevat itselleen välipalaa, aika on rahaa. Siis käytännössä mitä nopeammin välipala ruokkii nälkäiset suut, sitä helpompi se on myydä.

Lihapiirakka Valio Koskenlaskija® cheddarillaKlassinen lihapiirakka ja kunnon juusto

Koulun retkien nostalginen lihapiirakka on toimiva eväs yhä tänäkin päivänä. Voilla leivottua Valio lihapiirakkaa ei ole turhaan kehuttu markkinoiden maukkaimmaksi. Tuhdimpi ateria siitä syntyy, kun väliin valitsee siivun tai pari maukasta juustoa kuten Valio Koskenlaskija® cheddaria. Monet koko kansan suosikkijuustot löytyvät kätevästi valmiina viipaleina. Miksei täytteisiin voi luoda muutakin vaihtoehtoa: katso ideoita erilaisiin lihapiirakoihin reseptihausta.

Karjalanpiirakka monella eri tapaaGratinoidut riisipiirakat

Jos lihapiirakka oli klassikkovälipala, sitä on taatusti myös karjalanpiirakka munavoilla. Eikä tämän nopeampaa välipalatuotetta voi olla! Valmispakasteena löytyvät Valio perinteiset karjalanpiirakat paistuvat hetkessä, ja nyt niiden päälle on olemassa myös valmis Valio munavoi. Gratinoidut riisipiirakat on myös uusi erinomainen tapa tarjoilla ravitsevampia vaihtoehtoja. Teet yhdellä iskulla niin koululaisen kuin välipalakokin elämästä helppoa.

Pikkupizzat tai pizzapalat ovat varma hitti

Koska nuoriso syö mielellään välipalan heti, tai korkeintaan käyttää sen mikron kautta, on valikoimassa hyvä olla tähän tarpeeseen sopivia tuotteita. Pizza on tässä kohtaa ruokalaji paikallaan: se uppoaa nuorisoon kylmänäkin. Vaihtoehtoja pizzoista löytyy laidasta laitaan. Niillä saa tuotua niin liha-, kana-, kala- kuin kasvisvaihtoehtoja tarjolle. Valmiit Valio pizzapohjat esiin, täytteet päälle ja valikoimassa on kohta monta erilaista suolaista välipalaa. Ideoita erilaisiin pizzoihin löydät reseptihausta.

Lasi maitoa täydentää välipalan

Maidon monipuolisesti sisältämät ravintoaineet osallistuvat kehon hyvinvoinnin ylläpitoon monin eri tavoin. Siksi välipalan kanssa kannattaakin juoda lasi maitoa. Lukuisista Valio maidoista ja maitojuomista on tarjolla kätevä 2,5 dl pakkaus, joka on helppo napata välipalan kylkiäiseksi. Ainakin sitä kannattaa yrittää suositella limsojen tai energiajuomien sijaan.

Helpot herkut

sitrunarahkaa koululaiselle

Smoothie on päivän sana, eikä senkään valmistamisesta tarvitse tehdä liian työlästä. Valmiilla aineksilla syntyy näyttävä Kuningatar-Jogurttijuoma; kaada lasiin samassa suhteessa Valio A+™ luonnonjogurttia ja Valio kuningatarsosekeittoa, ja sekoita ainekset lusikalla kauniin pyörteiksiksi.

Kouluruokailun 70-vuotisen historian kunniaksi Valio on päivittänyt koululaisten suosikkiruokia uuteen uskoon. Tutustu materiaaliimme Kouluruoan uudet tuulet. Koululaisten välipaloiksi kelpaavat ihana mango-vispipuuro sekä herkkuakin herkumpi sitruunarahka.

 

Mutta lähtökohta koululaisten välipaloissa on hyvin yksinkertainen: kun nuorella on nälkä, ruokaa ei pidä joutua odottelemaan. Hauskaa syötävää syntyy hyvinkin helpolla!pizzapaloja monella tapaa