Leivo maistuvin laskiaispulla

Perinteinen laskiaispullaa koskeva kysymys kuuluu lienee hillolla, kermalla vai mantelimassalla? Varmaa on se, että aito voi ja kerma takaavat parhaan lopputuloksen

Aito maku syntyy oikeista raaka-aineista

Laskiaispulla parhaimmillaan leivotaan voihin ja täytetään aidolla kermavaahdolla sekä hillolla tai mantelimassalla.  Valio vispikerma on tähän takuuvarma valinta, ja sitä saa sekä litran että 10 litran helppokäyttöisessä pakkauksessa. Perinteisen kerman maku ja hyvin vaahtoutuva rakenne tekevät laskiaispullasta juuri oikeanlaisen, ja sen kyllä maistaa. Kun laskiaispullan valmistamisessa on käytetty laadukkaita raaka-aineita, se myös kannattaa kertoa: Valio voilla ja Valio kermalla –merkit viestivät asiakkaalle laadusta ja lisäävät myyntiä.

Hillosilmä viimeistelee herkun

Kermavaahdon kanssa laskiaispullan kruunaa mansikka- tai vadelmahillo. Valio mansikkapalahillossa on mukana herkullisia mansikan paloja, mikä tekee tuotteelle ihanan suutuntuman. Valio Leipomo vadelmahillo maistuu myös perinteisen laskiaispullan täytteenä. Valion hillovalikoimasta löydät myös lukuisia muita makuja, jos laskiaispullaa haluaa varioida. Vaihtelua tuomaan vitriinissä voi kokeilla myös kinuskikermalla, suklaakermalla tai mustikkakermalla täytettyä versiota. Niissäkin pohjana on maistuva Valio vispikerma.

Maistuva peruspulla, rehellinen kermavaahto ja laadukas hillo luovat laskiaisen perinteiset maut!


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio Ammattilaiset -verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen (max 3 minuuttia) kyselyyn. Vastauksesi on tärkeä. Kiitos ajastasi jo etukäteen!

Osallistu Ei kiitos