Monikäyttöiset juustoraasteet leivontaan

Juustoraasteet ovat suosituimpia leivonnassa käytetyistä juustoista. Valion juustoraasteilla on hyvät sulamisominaisuudet, jolloin tuotteisiin saadaan herkullinen juustoinen pinta. Juustoraastetyyppejä on useita, ja ne sulavat hieman eri tavoin tuotteiden pinnalle. Juustoraasteita voidaan käyttää myös taikinoiden, erilaisten täytteiden ja massojen maustamiseen. Tähän on koostettu lyhyt esittely eri juustoraasteista juustosämpylän pinnalla kuvattuna. Sämpylän kohdalla on ilmoitettu myös keskimääräinen juustoraasteen kulutus kymmentä 60 g:n sämpylää kohden. Menekki heittelee kunkin juustoraastelaadun kohdalla, joten hinnaltaan halvin raaste ei aina ole edullisinta käyttää.

Valion juustoraasteet, jotka sulavat tuotteen pinnalla

3158 Valio Fontal pizzajuustoraaste e2,5 kg

Murumainen rakenne. Erinomaiset sulamisominaisuudet.

Menekki sämpylässä 82 g.

3144 Valio Emmental punaleima e2,5 kg raaste

Hieno, voimakasarominen raaste kuorruttamiseen. Soveltuu myös voileipäkakkujen koristeluun.

Menekki sämpylässä 40 g.

3157 Valio juustoraasteseos e2,5 kg

Rakenteeltaan karkea raaste. Hyvät sulamisominaisuudet.

Menekki sämpylässä 73 g

33717 Valio juustoraasteseos hieno e2,5 kg

Sama kuin juustoraasteseos, mutta raaste on hienommalla terällä raastettu.

Menekki sämpylässä 41 g.

33876 Valio kevyt juustoraaste e2,5 kg

Karkea, vähemmän rasvaa sisältävä raaste kuorruttamiseen ja maustamiseen.

Kulutus sämpylässä 59 g.

33964 Suurtalous juustoraasteseos e4 kg

Rakenteeltaan murumainen. Hyvät sulamisominaisuudet.

Kulutus sämpylöissä 74 g.

3444 Mozzarella e2,5 kg raaste

Rakenteeltaan murumainen. Hyvät sulamisominaisuudet. Ottaa helposti väriä.

Kulutus sämpylöissä 68 g.


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio Ammattilaiset -verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen (max 3 minuuttia) kyselyyn. Vastauksesi on tärkeä. Kiitos ajastasi jo etukäteen!

Osallistu Ei kiitos