Monipuolinen murokuppi on kätevä vitriinituote

Leipomon vitriinissä on hyvä olla muutamia tuotteita, joissa on hiukan pidempi hyllyikä. Näin valikoiman kiertoa on helpompi suunnitella. Murokuppileivokset säilyvät mukavan pitkään mureina ja kauniina, joten ne toimivat vitriinissä kätevinä kestoleivoksina.

Valitse maut suomalaisten suosikeista

Rapean, Valio voilla leivotun murotaikinakupin sisään sopivat hienosti suomalaisten marjojen aromit. Valio puolukka ja mustikkatäytteet kuuluvat suomalaisen makumaailman suosikkeihin. Ne ovat paistonkestäviä, kauniin kiiltäviä ja tietenkin maukkaita. Pinnalle voi halutessaan paistaa rapean ruisstroisselin, jossa fariinisokeri ja voi muodostavat ruishiutaleiden kanssa paistettaessa upean, paahtuneen maun. Houkutteleva rapea pinta antaa leivokselle myös mukavaa purutuntumaa.

Marjatäytteen rinnalle täyteläisyyttä Valio vanilja-jogurttitäytteestä

Jos murokuppileivoksiin haluaa hiukan runsautta ja täyteläisyyttä, voi marjatäytteen alle kätkeä vaikkapa Valio vanilja-jogurttitäytettä. Se muodostaa upean makuparin marjatäytteen kanssa. Valio Ammattilaiset –palvelun tuotehausta löydät murokuppileivoksiin tarvittavat täytteet ja reseptihausta ohjeet mustikka- ja puolukkamurokuppileivoksiin.