Siirry sisältöön
Homejuustopatonki

Homejuustopatonki

Homejuustopatonki

Ainekset

Taikina

Täyte

Pinnalle


Ohje

  1. Valmista taikina vaivaamalla taikinan aineet yhteen. Anna taikinan levätä 20 minuuttia.
  2. Leivo taikinasta pitkänmallisia patonkeja. Nostata patongit
  3. Valmista täyte sekoittamalla AURA muru ja juustoraaste keskenään. Sekoita seoksen joukkoon kananmunaa, kunnes täyte on sopivaa pursotettavaksi
  4. Vedä nousseiden patonkien pintaan pituussuuntaan viilto. Pursota täytettä viiltoihin ja ripottele pinnalle juustoraastetta
  5. Paista patongit 210 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 771 kcal
Proteiini 35,7 g
Hiilihydraatti 88,1 g
Rasva 29 g
Tyydyttynyt rasva 15,7 g
Ravintokuitu 5,1 g
Suola 3,6 g
Kalsium 606,9 mg
D-vitamiini 0,5 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 261 kcal
Proteiini 12,1 g
Hiilihydraatti 29,8 g
Rasva 9,8 g
Tyydyttynyt rasva 5,3 g
Ravintokuitu 1,7 g
Suola 1,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search