Siirry sisältöön
Mango-juustokakku

Mango-juustokakku

Mango-juustokakku

Ainekset

Pohja

  • 0,500 kg
    Valio 1/2 GN -murotaikinalevyä
    Voilla leivotun, laktoosittoman murotaikinalevyn avulla saa loihdittua herkullisimmat piiraat, paistokset, jälkiruoat ja pikkuleivät erilaisiin tarjoilutilanteisiin.…
    Valio 1/2 GN-murotaikinalevy 500 g x 16 / 8 kg laktoositon

Täyte

Pinnalle

  • 0,100 kg mangososetta
  • 0,025 kg sokeria

Ohje

  1. Levitä sulanut taikina irtoreunaisen vuoan (halkaisija 28 cm) pohjalle ja reunoille.
  2. Yhdistä kaikki täytteen ainekset ja vatkaa täytettä minuutin verran. Kaada täyte pohjan päälle.
  3. Paista kiertoilmauunissa 150 asteessa uunin alimmalla tasolla n. 1 tunti.
  4. Anna kakun jäähtyä kylmäksi vuoassa. Irrota kylmä kakku varovasti vuoasta ja levitä pinnalle sokerilla maustettua mangososetta.

Saman tarjoilutilanteen reseptejä

Saman ruokavalion reseptejä


Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 275 kcal
Proteiini 9,3 g
Hiilihydraatti 37,1 g
Rasva 9,3 g
Tyydyttynyt rasva 4,9 g
Ravintokuitu 1,1 g
Suola 0,3 g
Kalsium 8,6 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 222 kcal
Proteiini 7,5 g
Hiilihydraatti 29,9 g
Rasva 7,5 g
Tyydyttynyt rasva 3,9 g
Ravintokuitu 0,9 g
Suola 0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Aimon asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani - ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search