Siirry sisältöön
Wienermunkkirinkilä

Wienermunkkirinkilä

Wienermunkkirinkilä

Ainekset


Ohje

  1. Sekoita kylmään veteen perustaikinan muut aineet. Kauli 14-16 asteinen voi taikinaan 1x3 ja 1x4. Anna taikinan levätä kylmiössä 15 minuuttia. Kauli taikina 1x3. Anna taikinan levätä kylmiössä 1 tunti.
  2. Kauli taikina 7 mm:n vahvuiseksi matoksi. Ota matosta rinkilöitä Ø 10 cm. reikä Ø 4 cm. Nostata rinkilät.
  3. Nostata rinkilät.
  4. Paista nousseet rinkilät 175 asteisessa uppopaistorasvassa kypsiksi.
  5. Sirottele pinnalle tomusokeria.

Kokeile annoslaskuriamme

Valitse annosmäärä
kpl
Valitse annoskoko
g

Huomioithan, että vaihtaessasi annosmäärää raaka-aineet ja kypsennysajat eivät muutu samassa suhteessa.

Ravintosisältö annoksessa

Energia 226 kcal
Proteiini 5,2 g
Hiilihydraatti 28,2 g
Rasva 10 g
Tyydyttynyt rasva 5,4 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,5 g
Kalsium 28,6 mg
D-vitamiini 0,2 µg

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 322 kcal
Proteiini 7,4 g
Hiilihydraatti 40,2 g
Rasva 14,2 g
Tyydyttynyt rasva 7,7 g
Ravintokuitu 1,8 g
Suola 0,7 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Tule Valio Aimo asiakkaaksi

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Se tarkoittaa, että autamme asiakkaitamme rakentamaan omaa kasvuaan ja tarjoilemaan Suomen parasta ruokaa. Aiomme olla asiantuntevin kumppani – ja joka päivä luottamuksesi arvoinen.

Search