laskiaspulla

The Laskiaispullan lumoissa

Laskiaisena voi riehaantua myös laskiaispullien muodoissa. Läntisessä naapurimaassamme semla eli laskiaispulla on ollut viime vuosina suuren kilpavarustelun kohteena. Miksei siis täälläkin?

Vuonna 2015 tukholmalainen Tössebageriet toi valikoimiinsa semmelwrapin eli laskiaispullan wrap-muodossa. Mantelimassa ja kermavaahto pursotettiin pullalevyn päälle ja herkku tarjottiin kauniina kääreenä asiakkaille. Vuonna 2017 vuoden hitti oli prinsessa semla, eli laskiaispulla prinsessakakun vihreässä asussa ja koristeena vaaleanpunainen ruusuke.

Näistä tarinoista inspiroituneena leipurikondiittorimme Mika loihti vuodelle 2018 The Laskiaispullan. Uusi muoto ja uusi raaka-aine ovat olleet innoittajina. Nyt pulla on leivottu kierrepullaksi Valio mansikkamarmeladi täytteellä. Paiston jälkeen mantelinen kermamousse kruunaa tuotteen. Tällä saat asiakkaasi varmasti yllättymään iloisesti, että klassikko voi myös uudistua.

Uuden vuosimallia 2018 laskiaispullan rinnalle suosittelemme perinteitä kunnioittaville asiakkaillenne tarjottavan myös tutumpaa laskiaispullaa.