Tuunausvinkit vaivattomiin kesäwienereihin

Valio voiwieneraihoilla saat helposti hyviä leivonnaisia kesäisiin kahvihetkiin. Ne toimivat oivina tuuraajina kesällä, kun vitriinit kaipaavat nopeasti täytettä ja helppoja ratkaisuja. Yhdistelemällä eri Valio täytteiden makuja saat runsaan määrän erilaisia vaihtoehtoja, joilla yllätät vaativammankin herkuttelijan.

Valio voiwieneraihio on erinomainen pohja erilaisten herkullisten wienereiden valmistamiseen. Tutustu Valion runsaaseen täytevalikoimaan ja löydä asiakkaittesi suosikkitäytteet ja suussasulavat makuyhdistelmät. Nyt saat voiwieneraihioit myös pienemmässä pakkauskoossa.

Nopeasti näyttävää – sulata, täytä, paista ja koristele!

Sulata wienerit muovilla peitettyinä, huoneenlämpötilassa tai yli yön kylmiössä. Nostata wienerit max. 33 asteen lämpötilassa – älä nostata liikaa! Voitele wienerit halutessasi kananmunalla ja täytä valitsemallasi täytteellä. Paista 220 °C:ssa 12–14 min. Lopuksi viimeistele wienerit koristelemalla esimerkiksi tuoteilla marjoilla tai tomusokerilla

Sen seitsemän sortin wienerit

TOFFEE-PÄHKINÄWIENER

Ennen paistoa: Valio toffeetäyte

Viimeistelyyn: Valio Leipomo kirkaskuumahyytelö ja kokonainen pekaanipähkinä

KARPALOKERMAWIENER

Ennen paistoa: Valio karpalotäyte

Viimeistelyyn: Valio vispikerma ja tomusokeri

OMENA-VALKOSUKLAAWIENER

Ennen paistoa: Valio omena-vanilliinitäyte

Viimeistelyyn: Valio Leipomo kirkaskuumahyytelö, valkosuklaalastut ja tomusokeri

VADELMAWIENER

Ennen paistoa: Valio vaniljakreemijauhe laktoositon

Paiston jälkeen: Valio vadelmatäyte runsas

Viimeistelyyn: Valio Leipomo kirkaskuumahyytelö ja valkosuklaaraidat

KINUSKIKANELIWIENER

Ennen paistoa: Valio vaniljakreemitäyte

Paiston jälkeen: Valio Leipomo kinuskitäyte laktoositon, kinuskitäyte maustetaan kanelilla.

Viimeistelyyn: Valio Leipomo kirkaskuumahyytelö, karpalot ja suklaaraidat.

MANSIKKAKOOKOSWIENER

Ennen paistoa: Valio jogurtti-kookostäyte

Paiston jälkeen: Valio mansikkatäyte runsas

Viimeistelyyn: Valio Leipomo kirkaskuumahyytelö ja vihreä mantelirouhe

RAHKAWIENER

Ennen paistoa: Valio rahka-jogurttitäyte laktoositon ja stroisseli

Helposti kesään valmiilla pakasteilla
Voiwienereiden valmistusvaiheet
Voiwienertaikinan valmistus
Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›