Uusi laktoositon kaulintavoi sopii laajemmalle käyttäjäkunnalle

Lehtevä, herkullinen wiener on vitriinien ja kahviloiden kestosuosikki. Ainutlaatuinen uutuus, täysin laktoositon ja lisäaineeton Valio Eila® kaulintavoi mahdollistaa wienereiden ja muiden voitaikinaleivonnaisten tarjonnan entistä laajemmin.

Valio Eila® laktoositon kaulintavoi

Tuotteen rasvapitoisuus on normaalia korkeampi, jolloin se kauliutuu helposti tasaisiksi, ehyiksi kerroksiksi ja antaa leivonnaisille lehtevän rakenteen – ja luonnollisesti ensiluokkaisen maun. Uutuus myydään kätevässä 4 x 5 kg:n pakkauksessa, ja se korvaa valikoimasta tavallisen suolaamattoman Valio kaulintavoin.

Wienereitä ja muita herkkuja

Uudella Valio Eila® kaulintavoilla valmistuvat herkulliset wienerit ja voitaikinatuotteet. Valion ammattilaispalvelun materiaalipankista voit poimia voi- ja wienertaikinoiden yksityiskohtaiset valmistusohjeet. Wienermallien taitto-ohjeet löydät samasta palvelusta.

Tämän kevään uusissa wienerresepteissä maistuu esimerkiksi appelsiini. Kokeile raikkaita appelsiini-rahkawienereitä ja taittele ne hauskalle rusetille. Malli on kotoisin Rinkeli Grand Prix’stä ja löytyy myös uusimmasta Valio Voilá! –lehdestä.