Valitse kerma käyttötarkoituksen mukaan

Valion kermavalikoimaan on tullut uusi tuote, laktoositon Valio kuohukerma 30 %. Se toimii monipuolisesti erilaisissa resepteissä. Oikeaa kermaa valittaessa käyttötarkoitus ratkaiseekin tuotteen.

Uutuustuotteen vahvuudet: monikäyttöisyys ja  pidempi leima-aika

Monikäyttöinen, kuumennusta kestävä Valio kuohukerma 30 % käy uuniruokiin, kastikkeisiin ja keittoihin. Lisäksi moni on sitä mieltä, että ainoa oikea kerma esimerkiksi kinuskin keittämiseen on kuohukerma. Laktoosittomuus antaa tuotteelle myös monikäyttöisyyttä erityisruokavalioita ajatellen. Merkittävää uudistuksessa on kuohukerman selvästi pidempi leima-aika: ESL-lämpökäsittelyn (pastörointi korkeassa lämpötilassa) ansiosta tuote säilyy entisen 8 vuorokauden sijaan nyt avaamattomana jopa 25 vuorokautta. Tämä luonnollisesti vähentää hävikkiä ja helpottaa sen hallintaa.

Kakkuihin ja leivonnaisiin Valio vispikerma

Valio vispikerma 38 % on todellinen konditoriatuotteiden ja kakkujen kerma: sen vaahto on rakenteeltaan kestävää ja säilyttää lämpiminäkin vuodenaikoina tarjoiltaessa ryhtinsä. Valio vispikermalla täytetty ja kuorrutettu kakku on helpompi käsitellä ja kuljettaa, koska kermavaahto on kestävää ja tähän käyttötarkoitukseen soveltuvaa. Oikea kermavalinta täytekakkuihin, leivonnaisiin ja muihin kylmiin jälkiruokiin onkin Valio vispikerma. Tuote on myös UHT-käsitelty ja aseptisesti pakattu, mikä antaa sille hyvän säilyvyyden avaamattomana huoneenlämmössä ja jopa 90 vuorokauden leima-ajan.

Valio kermat ja niiden käyttötarkoitukset:

Valio kuohukerma 1,5 l 38% laktoositon

Lämpimään ja kylmään ruoanvalmistukseen. Jälkiruokiin ja leivontaan, konditoriatuotteisiin sellaisenaan tai vaahdotettuna. Kestää hyvin kuumennusta. Vaahdotettaessa tilavuus kaksinkertaistuu.

Ainesosat: kerma.

Valio kuohukerma 30% 1 l laktoositon

Lämpimään ja kylmään ruoanvalmistukseen. Jälkiruokiin ja leivonnaisiin, hyydytettäviin tuotteisiin. sellaisenaan tai vaahdotettuna. Kestää hyvin kuumennusta.

Ainesosat: kerma, stabilointiaine (karrageeni).

Valio vispikerma 1 l 38% UHT laktoositon

Konditoriatuotteisiin, leinnaisiin, jälkiruokien ja juomien koristeluun, kahviin. Kylmään ruoanlaittoon ja lämpimiin ruokiin lisätään valmistuksen loppuvaiheessa. Kun halutaan sileää, valkoista ja kestävää vaahtoa.

Ainesosat: kerma, stabilointiaine (karrageeni).

Valio ruokakerma 15 % 1 l UHT laktoositon

Kaikkeen ruoanvalmistukseen. Tuo kerman täyteläisyyttä ja makua kevyemmällä rasvaprosentilla, suolaisiin leivonnaisiin. Kestää hyvin kuumennusta.  

Ainesosat: kerma, vesi, muunnettu maissi- ja tapiokatärkkelys.                                

Valio Hyvä suomalainen Arki® Ruoka 13 % 1 l UHT laktoositon

Kaikkeen ruoanvalmistukseen tuo kerman täyteläisyyttä ja makua kevyemmällä rasvaprosentilla. Suolaisiin leivonnaisiin. Kestää hyvin kuumennusta.

Ainesosat: rasvaton maito, vesi, kasviöljy (rypsi- ja auringonkukkaöljy), muunnettu maissi- ja tapiokatärkkelys, emulgointiaine E472e, aromi, betakaroteeniväri.

Valio maustettu ruokakerma 1 l kolme juustoa UHT laktoositon

Täyteläistä emmentalin, goudan ja cheddarin makua ruoanlaittoon vähemmällä rasvalla. Kestää kuumennusta.

Ainesosat: kerma, vesi, juustot (6%), juustoaromit, muunnettu maissitärkkelys, suola ja sakeuttamisaine guarkumi.

Valio kahvikerma 1 l Laktoositon

Kahvin kanssa. Valkaisee ja pehmentää kahvijuomia.

Ainesosat: kerma.

Valio kevytkerma 1 l UHT laktoositon

Kahvin kanssa, lämpimiin ruokiin lisättynä valmistuksen loppuvaiheessa.

Ainesosat: kerma ja maitojauhevalmiste.

 

Novot / Suurpakkaukset

(Toimivat samalla tavalla kuin pienemmissä pakkauksissa.)

Valio kuohukerma 20 l laktoositon novobox

Valio vispikerma 38 % 10 l UHT laktoositon

Valio Hyvä suomalainen Arki® Ruoka 13 % 10 l UHT laktoositon

Valio ruokakerma 15 % 10 l UHT laktoositon


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio Ammattilaiset -verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen (max 3 minuuttia) kyselyyn. Vastauksesi on tärkeä. Kiitos ajastasi jo etukäteen!

Osallistu Ei kiitos