Valitse kerma käyttötarkoituksen mukaan

Valion kermavalikoimasta löytyy oikea tuote niin ruoanlaittoon kuin leivontaan. Oikean kerman valinnassa käyttötarkoitus onkin ratkaiseva.

Kuohukerman vahvuudet: monikäyttöisyys ja tuoreus

Valio kuohukerma on kermojen aatelia. Se sopii sellaisenaan kruunaamaan maun ruoanvalmistuksessa sekä vaahdotettuna viimeistelee jälkiruoat ja leivonnaiset. Vaahdotettaessa sen tilavuus kaksinkertaistuu.

Monipuolinen kuohukerma käy leivontaan, kakkuihin, laskiaispulliin, uuniruokiin, kastikkeisiin ja keittoihin. Moni on sitä mieltä, että ainoa oikea kerma esimerkiksi kinuskin keittämiseen on Valio kuohukerma. Laktoosittomuus antaa kuohukermoille monikäyttöisyyttä erityisruokavalioita ajatellen. Rasvapitoisuus on 35 %.

Valio kuohukerma 1 l laktoositon on tuorekerma ja sen leima-aika on 9 vuorokautta. Perinteisen kuohukerman myyntierä on 1kpl, jolloin tuotetta voi tilata juuri omiin tarpeisiinsa sopivan määrän. Tuotteen ainesosiin kuuluu vain kerma.

Valio suurtalous kuohukerma uudistuu helmikuussa 2018 lisäaineettomaksi kun sen ainesosista poistuu stabilointiaine karrageeni. ESL-lämpökäsittelyn (pastörointi korkeassa lämpötilassa) ansiosta tuote säilyy avaamattomana 25 vuorokautta. Tämä luonnollisesti vähentää hävikkiä ja helpottaa sen hallintaa.

Kakkuihin ja leivonnaisiin Valio vispikerma

Valio vispikerma 38 % on todellinen konditoriatuotteiden ja kakkujen kerma: sen vaahto on rakenteeltaan kestävää ja säilyttää lämpiminäkin vuodenaikoina tarjoiltaessa ryhtinsä. Valio vispikermalla täytetty ja kuorrutettu kakku on helpompi käsitellä ja kuljettaa, koska kermavaahto on kestävää ja tähän käyttötarkoitukseen soveltuvaa. Oikea kermavalinta täytekakkuihin, leivonnaisiin ja muihin kylmiin jälkiruokiin onkin Valio vispikerma. Tuote on UHT-käsitelty ja aseptisesti pakattu, mikä antaa sille pidemmän 90 vuorokauden leima-ajan. Tuote tulee säilyttää pakkauksen ohjeiden mukaisesti alle 8˚C:ssa. Paras vaahtoutuvuus tuotteella saavutetaan jääkaappikylmänä.

Valio kermat ja niiden käyttötarkoitukset:

Valio suurtalous kuohukerma 1,75 l laktoositon

Lämpimään ja kylmään ruoanvalmistukseen. Jälkiruokiin ja leivontaan, konditoriatuotteisiin sellaisenaan tai vaahdotettuna. Kestää hyvin kuumennusta. Vaahdotettaessa tilavuus kaksinkertaistuu.

Ainesosat: kerma.

Valio kuohukerma 1 l laktoositon

Lämpimään ja kylmään ruoanvalmistukseen. Jälkiruokiin ja leivonnaisiin, hyydytettäviin tuotteisiin. Sellaisenaan tai vaahdotettuna. Kestää hyvin kuumennusta.

Ainesosat: kerma, stabilointiaine (karrageeni).

Valio vispikerma 1 l UHT laktoositon

Konditoriatuotteisiin, leivonnaisiin, jälkiruokien ja juomien koristeluun, kahviin. Kylmään ruoanlaittoon ja lämpimiin ruokiin lisätään valmistuksen loppuvaiheessa. Kun halutaan sileää, valkoista ja kestävää vaahtoa.

Ainesosat: kerma, stabilointiaine (karrageeni).

Valio ruokakerma 15 % 1 l UHT laktoositon

Kaikkeen ruoanvalmistukseen. Tuo kerman täyteläisyyttä ja makua kevyemmällä rasvaprosentilla, suolaisiin leivonnaisiin. Kestää hyvin kuumennusta.  

Ainesosat: kerma, vesi, muunnettu maissi- ja tapiokatärkkelys.                                

Valio Hyvä suomalainen Arki® Ruoka 13 % 1 l UHT laktoositon

Kaikkeen ruoanvalmistukseen tuo kerman täyteläisyyttä ja makua kevyemmällä rasvaprosentilla. Suolaisiin leivonnaisiin. Kestää hyvin kuumennusta.

Ainesosat: rasvaton maito, vesi, kasviöljy (rypsi- ja auringonkukkaöljy), muunnettu maissi- ja tapiokatärkkelys, emulgointiaine E472e, aromi, betakaroteeniväri.

Valio maustettu ruokakerma 1 l kolme juustoa UHT laktoositon

Täyteläistä emmentalin, goudan ja cheddarin makua ruoanlaittoon vähemmällä rasvalla. Kestää kuumennusta.

Ainesosat: kerma, vesi, juustot (6%), juustoaromit, muunnettu maissitärkkelys, suola ja sakeuttamisaine guarkumi.

Valio kahvikerma 1 l Laktoositon

Kahvin kanssa. Valkaisee ja pehmentää kahvijuomia.

Ainesosat: kerma.

Valio kevytkerma 1 l UHT laktoositon

Kahvin kanssa, lämpimiin ruokiin lisättynä valmistuksen loppuvaiheessa.

Ainesosat: kerma ja maitojauhevalmiste.

 

Novot / Suurpakkaukset

(Toimivat samalla tavalla kuin pienemmissä pakkauksissa.)

Valio kuohukerma 20 l laktoositon novobox

Valio vispikerma 38 % 10 l UHT laktoositon

Valio Hyvä suomalainen Arki® Ruoka 13 % 10 l UHT laktoositon

Valio ruokakerma 15 % 10 l UHT laktoositon

SaveSave

SaveSave

SaveSave