Valmistaudu kevään juhliin uusilla ideoilla

Lähestyvät kevään juhlat tuovat mieleen raikkaat maut ja herkulliset tarjottavat. Kepeys ja marjaisuus ovat aina ajankohtaisia ja pidettyjä, mutta nuorekkaisiin juhliin kuten valmistujaisiin ja rippijuhliin sopii hyvin yllättävätkin yhdistelmät. Perinteiset maut ja niistä valmistetut tuotteet tuorein ideoin saavat vieraat juhlamielelle. Uudesta Voilà! 2/2017 -lehdestä löydät inspiroivia kakku- ja leivosreseptejä, jotka nostattavat juhlatunnelmaa.

Päivitä kakkukokoelma tälle vuosikymmenelle

Vaikka klassikoihin voi aina luottaa, joskus sekin kannattaa päivittää tarjoamalla uusia makuyhdistelmiä. Vanhat perinteiset marjat kuten mustikka ja vadelma saavat uutta vivahdetta trendikkäästä kookoksesta. Katso resepti mustikka-kookoskakkuun, jonka marenkikuorrutuksen alla on runsaasti kotimaisia mustikoita sisältävää Valio mustikkatäytettä ja jogurtti-kookostäytettä. Mansikkamantelikakussa yhdistyy mehevä mantelikakku ja maukas moussekakku. Kakku viimeistellään Valio Leipomo kirkaskuumahyytelöllä, joka antaa kauniin kiillon ja suojaa tuoreita marjoja ja hedelmiä kuivumiselta.

Tarjoa pientä ja kaunista, mutta näyttävää

Herkulliset lakkatuulihatut ovat pieniä, mutta sitäkin maukkaampia herkkupaloja. Värikkäät mansikkamacarons- ja vadelmamacaronsleivokset ovat paitsi herkullisia, myös kauniita juhlapöydän koristuksia. Täytä leivokset Valio mansikka- tai vadelmatäytteellä sekä tuoreilla marjoilla, jotka kruunaavat makeat suupalat.