Voilà! – uudistunut lehti suurkeittiö- ja teollisuusasiakkaille

Vuoden 2015 aikana tapahtui muutos, josta uskomme olevan paljon hyötyä asiakkaillemme: Ruokavuosi- ja Valssi-lehdet yhdistyivät Voilà!-lehdeksi. Uudella lehdellä toivomme palvelevamme entistäkin paremmin uusia ideoita ja tarpeellista tietoa etsiviä asiakkaitamme.

Ideoita ja trendejä entistäkin laajemmin

Voilà!-lehdessä on huomioitu sekä suurkeittiö- että teollisuusasiakkaat. Yksittäinen hyvä idea tai messuilta löydetty trendi voi nimittäin palvella molempia asiakasryhmiä. Siksi asioiden kirjoittaminen samoihin kansiin tuo laajemman paketin kiinnostavaa ja hyödyllistä resepti- ja tuotetietoa kaikille lukijoille.

Voilà!-lehdet löydät Valio ammattilaiset -palvelun Materiaalit-osiosta.

Vuoden ensimmäisen numeron teemana lounas

Vaikka työelämä ja suomalaisten päivärytmi muuttuvat aina vain pirstaleisemmiksi, pitää lounas edelleen pintansa keskeisenä ateriana. Lounaan sisältö sen sijaan on muuttunut siinä missä ruokailutottumukset muutenkin. Uudessa Voilà!-lehdessä esitellään kevään ruokatrendit, joissa suositaan huokeampia vaihtoehtoja ja valmistetaan herkullista lounasruokaa trendikkäistä ruhonosista.

Herkullista lounasta ja välipalaa myös leipurilta

Voilà!-lehti esittelee kieltä ja mielikuvitusta kutkuttelevia makeita sekä suolaisia välipaloja ja herkkuja. Suolaiset piiraat taltuttavat pikkunälän, ja vaihtelua makuihin saa juustoilla niin kasvis-, kala- kuin kanapiiraisiinkin.