Voiwienereiden valmistusvaiheet

Voiwienerit onnistuvat aina, kun käytetään ensiluokkaisia raaka-aineita ja noudatetaan huolellisuutta joka vaiheessa. Parhaat wienerit leivotaan tietysti voilla. Voi antaa wienereille oikean, lehtevän rakenteen ja voittamattoman maun.

Kuvia klikkaamalla löydät erilaisten voiwienereiden valmistusvaiheet. Tervetuloa voiwienereiden herkulliseen maailmaan!

Apilawiener

Appelsiiniwiener

Kaksonen

Kampawiener

Kanelikierre

Kanelitaneli

Kasiwiener

Marjanyytti

Marjarivi

Murowiener

Neliöwiener

Neljäntuulenhattu

Nutturawiener

Oinaswiener


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio Ammattilaiset -verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen (max 3 minuuttia) kyselyyn. Vastauksesi on tärkeä. Kiitos ajastasi jo etukäteen!

Osallistu Ei kiitos