Wrap on täynnä vaihtoehtoja

Nopeat välipalat nostavat päätään arjessa. Wrapit ovat oiva tapa tuoda tarjontaan toivottua vaihtelua välipalaleipien ja suolaisten leivonnaisten rinnalle leipomojen vitriinien valikoimiin.

Yksinkertaisia yhdistelmiä

Wrappien kodalla täytteitä voi valita laidasta laitaan; niillä saa kätevästi tarjolle niin liha-, kala- kuin kasvisvaihtoehtojakin. Pohjana toimii mainiosti Valio perunarieska tai vaihtoehtoisesti Valio pizzapohja. Siihen levitteeksi ja mauntuojaksi voi valita haluamansa Valio Viola® tuorejuuston. Niitä löydät 1,5 kg:n pakkauksissa lukuisina eri makuina, joita on helppo yhdistää eri täytevaihtoehtoihin.

Täytteeseen saa ruokaisuutta helposti Valion pakaste- ja kylmätuotevalikoimasta. Riistarouhe, kylmäsavulohi tai broileri ovat kaikki helppoja ja suosittuja vaihtoehtoja wrapin sisään. Kasvissyöjälle syntyy helppo herkku vaikkapa valmiista punajuurikroketeista. Niiden seuraksi sopii loistavasti murennettu Valio Aura® sinihomejuusto. Toki sitä voi yhdistää muihinkin täytteisiin.

Rapeutta ja raikkautta kasviksilla

Täytteen raikas kulmakivi piilee rapeissa tuoreissa kasviksissa ja yrteissä. Niistä syntyy mukava purutuntuma ja tietenkin hyvä, tuore maku. Raikas salaatti ja tomaatti kuuluvatkin lähes wrappiin kuin wrappiin.

Ideoi omat suosikkitäytteet yhteen ja tuo valikoimaan ruokaisia välipalavaihtoehtoja, tai kokeile jotakin näistä vaihtoehdoista:


Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio Ammattilaiset -verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen (max 3 minuuttia) kyselyyn. Vastauksesi on tärkeä. Kiitos ajastasi jo etukäteen!

Osallistu Ei kiitos