Valio Aimo

Tukkupalvelut

Menestystarinat syntyvät saman pöydän ääressä. Siksi tarjoamme hyvän ruoan ammattilaisille inspiroivia ratkaisuja, laadukkaan tuotevalikoiman ja kattavan jakeluverkoston. Yhdessä voimme tarjoilla Suomen parasta ruokaa.

Valio Aimo® on tukku, jolla on omaa valmistusta, laadukas valikoima ja koko maan kattavin jakeluverkosto. Tukkumme palvelee laajasti ravintoloita, kahviloita, suurkeittiöitä, leipomoita, hotelleja, catering- ja pitopalveluja, sekä julkishallinnon ja teollisuuden asiakkaitamme ympäri Suomea.

Meillä on tällä hetkellä yli 800 tavarantoimittajaa, joilla on yhteensä noin 30 000 tuotetta. Tarjoamme kaiken, mitä keittiössä tarvitaan yhdestä paikasta: meiltä saat tuoreimmat kasvikset, laadukkaimmat pakasteet ja kaiken leivonnaistuotteista lautasliinoihin, kalasta kattaustarvikkeisin ja maitotuotteista mausteisiin.

Nimemme mukaisesti palvelu on meille kaiken A ja O. Ei ole yhtä ratkaisua, joka sopisi jokaiselle asiakkaallemme. Siksi räätälöimme valikoiman ja logistiikan. Joustavuutemme ja tehokkuutemme ansiosta toimitamme kuljetuksia kaikkialla Suomessa, aina Hangosta Nuorgamiin asti. Pikatukkumme palvelevat myös asiakkaitamme Vantaalla ja Helsingissä.

Hauska tukustua, hyvän ruoan ammattilaiset!