Valio Aimo

Pikatukut

Pikatukkumme ovat ruoka- ja juoma-alan ammattilaisten paras ostospaikka. Palvelemme 360 päivää vuodessa aamuvarhaisesta iltamyöhään Helsingin Sörnäisissä ja Vantaan Koivuhaassa. Katso tarkat sijainnit ja aukioloajat:

Pikatukkujen kattavat palvelut tekevät tukkuasioinnistasi helppoa ja miellyttävää. Tarjoamme asiakkaillemme asiantuntemusta ja arkea helpottavia varaus- sekä ennakkotilausmahdollisuuksia. Laajasta valikoimasta saat kaiken, mitä keittiössä, salin puolella tai toimistossa päivittäin tarvitaan: elintarvikkeet tuoretuotteista säilykkeisiin, alkoholijuomat, kuivatavarat, pakasteet ja muut päivittäistuotteet. Myymälän osastoilta löydät ammattitaitoisen henkilökuntamme, jotka opastavat sinua tuotteiden valinnassa ja löytämisessä.

Asiakkaitamme ovat kaikki yritykset, toimialasta riippumatta. Mikäli teillä ei vielä ole asiakkuutta, täytä hakemus ja olemme sinuun yhteydessä. Hakemuksen käsiteltyämme, lähetämme tukkukortin, jolla pääset ostoksille pikatukkuihin.

Verkkokauppa

Pikatukkujen verkkokaupassa nähtävissäsi on koko pikatukkujen tuotevalikoima sekä kattavat tuotetiedot. Kun kirjaudut sisään yrityskohtaisilla tunnuksillasi, näet myös tuotteiden hinnat sekä saatavuudet pikatukkukohtaisesti. Voit myös tallentaa ja tulostaa ostoslistoja ennen vierailuasi pikatukkuun helpottaaksesi ostoksien tekoa.

Tilaa & Nouda -palvelu

Tilaa kun pystyt, nouda kun haluat! Tukkukaupan alalla täysin uudenlainen palvelu toimii Helsingin Tukkutorilla. Tilaa & Nouda -palvelu on avoin kaikille yritysasiakkaille, eikä sen käyttö ei edellytä Valio Aimo® tukun asiakkuutta. Ensimmäinen noutopiste sijaitsee Helsingin Tukkutorilla, pikatukun kulmassa.

Kehitimme Tilaa & Nouda -konseptin auttaaksemme kiireisiä yrittäjiä. Tilaukset voi tehdä helposti ja rauhassa verkkokauppamme kautta, eikä aikaa kulu pikatukussa tuotteiden etsimiseen ja keräilyyn, kertoo Valio Aimo® tukun asiakaspalvelusta vastaava johtaja Tommi Klemola.

 1. Tilaa netistä kun pystyt: Tilaukset tehdään verkkokaupan Tilaa & Nouda -osiossa, jossa pääset valitsemaan sopivan maksutavan ja järjestelmän tarjoamista aikaikkunoista itsellesi sopivimman noutoajan. Kirjautuneena asiakkaana saat kaikki asiakkuuteesi kuuluvat edut. Tilauksia pääsee tekemään myös Y-tunnuksella, ilman rekisteröitymistä.
 2. Pakkaamme ostokset valmiiksi: Säästä aikaasi ja anna meidän kerätä tuotteet puolestasi - sinä vain noudat tuotteet. Emme veloita keräilystä erikseen.
 3. Nouda kun haluat: Verkkokauppa tarjoaa sinulle vapaita noutoaikoja, jotka voi nopeimmillaan olla neljä tuntia tilauksen hyväksymisen jälkeen. Tuotteet voi noutaa hyvin joustavasti Helsingin Sörnäisistä; noutoaikoja löytyy kaikkina vuorokauden aikoina. Tee tilaus esimerkiksi iltapäivällä ja nouda tuotteet seuraavana aamuna työmatkallasi.

Tuoreet, esikäsitellyt hevi-tuotteet ennakkotilauksella

Säästä aikaa keittiössäsi ja tilaa tuoreet, esikäsitellyt hedelmät ja kasvikset valmiina. SallaCarte hedelmä- ja vihannesjalosteiden käyttö tehostaa keittiön toimintaa ja suoraviivaistaa ruoanvalmistusprosesseja.

Valitse kattavasta esipestyjen, valmiiksi kuorittujen ja pilkottujen tuotteiden valikoimasta sopivat tuotteet ja ota yhteys HeVi-osaston myyjään joko suoraan pikatukussa tai ennakkoon:

 • Helsingin pikatukku Tukkutorilla: 020 717 0483 / iltainfo.valionova@valio.fi

 • Vantaan pikatukku Koivuhaassa: 040 834 9466 / koivuhaka.pikatukku@valio.fi

Myymäläpalvelut

Pikatukuissa on oma leikkaamo, jossa liha- ja kalamestarit leikkaavat tuotteet siististi toivomaasi kokoon. Mestarit auttavat sinua valitsemaan parhaat palat ja antavat vinkit niiden valmistukseen.

Sörnäisten paistopisteestä saat leivät, pullat ja muut herkut aina uunituoreena. Voit tilata suuretkin määrät paistopistetuotteita valmiiksi paistettuna haluamallesi päivälle.

Yli 5,5 % alkoholituotteille on pikatukuissa oma alue, jonne pääset anniskeluluvallisella tukkukortilla. Mietoja alkoholituotteita (max. 5,5 %) myydään kaikille täysi-ikäisille asiakkaille. Vuokraamme oluthanapöytiä kertaluontoisiin yksityistilaisuuksiin. Valikoimistamme löytyy myös tuopit sekä muut varusteet. Tupakkatuotteita myydään yritysasiakkaille pikatukuissa kartongeittain. Huomioithan, että tupakkatuotteiden ostoon tarvitset erillisen myyntiluvan.

Kattavia kierrätysmahdollisuuksia

 • Kasviöljyjen keräyspiste: Voit palauttaa käytetyt uppopaisto-/ friteerauskasviöljyt kasviöljyjen kierrätyspisteeseemme. Meille palautetut öljyt hyödynnetään biopolttoaineen valmistukseen.
 • Pullonpalautus: Pikatukkuihin voit palauttaa seuraavia pulloja:
  • Tavalliset pantilliset pullot, tölkit ja korit palautusautomaatteihin
  • Panimoiden 30 l & 20 l pantilliset ravintola-astiat ja kennolevyt
  • 10 kg hiilihappopullot
 • Nestekaasu: Myymme ja vaihdamme teräs- ja komposiittinestekaasupulloja (5 kg ja 10 kg komposiittipulloja sekä 5 kg ja 11 kg teräspulloja)
 • Paristot: Voit palauttaa käytetyt paristot niille tarkoitettuun kierrätysastiaan.

Maksutavat

Maksutavaksi pikatukuissa käy käteinen, Visa ja Matercard Debit & Credit -kortit, pikatukkujen lahjakortti sekä luotollisille asiakkaille laskutus. Kolikkoja otamme vastaan ostoksiesi yhteydessä kolikkokassalla. Voit maksaa ostoksesi suurillakin kolikkomäärillä. Huomioithan, että emme kuitenkaan vaihda kolikoita seteleiksi. Kortilla maksaessasi, on sinun mahdollista saada kuitit myös sähköpostiin. Sähköpostikuittipalvelu on tuotettu yhteistyössä ReceiptHeron kanssa. Rekisteröidy palveluun osoitteessa www.receipthero.io/register, niin saat sähköpostikuitit käyttöösi.

Tapaamisiin Pikatukuissa!
 • Jarko Palo - pikatukkupäällikkö Vantaa Koivuhaka

  Jarko Palo

  pikatukkupäällikkö Vantaa Koivuhaka

  050 342 5461
  jarko.palo@valio.fi

 • Oskari Lammi - pikatukkupäällikkö Helsinki Sörnäinen

  Oskari Lammi

  pikatukkupäällikkö Helsinki Sörnäinen

  040 672 0540
  oskari.lammi@valio.fi