Valio Aimo

Tilaa & Nouda -palvelun käyttö

Tilaa & Nouda -palvelu on kaikille yrityksille suunnattu tilauskanava. Tuotteet tilataan verkkokaupasta, tilatut tuotteet kerätään sinulle valmiiksi ja tilauksen pääset noutamaan Sörnäisten noutopisteeltä itselle sopivaan noutoaikaan.

Valikoima

Verkkokaupassa on nähtävissä koko Valio Aimo® pikatukun valikoima, johon Tilaa & Nouda -tuotteet on merkitty erillisellä ikonilla. Pystyt tilaamaan vain Tilaa & Nouda -tuotteita noutopisteeseen. Muut tuotteet ovat ostettavissa suoraan pikatukusta.

Voit lisätä tilaukselle niin kylmä- kuin pakastetuotteitakin, koska noutokaapeissamme on kolme erilaista lämpötilaa. Tilaa & Nouda -valikoimaan ei kuulu alkoholi- tai tupakkatuotteita.

Asiakastiedot

Voit tilata yrityksellenne tuotteita ilman kirjautumista. Tilaa & Nouda -palvelun käyttö ei edellytä yrityksiltä Valio Aimo® tukun asiakkuutta. Sinun tarvitsee vain täyttää yrityksesi tiedot sekä voimassaoleva Y-tunnus tilauksellesi.

Kirjautuneena asiakkaana näet yrityksenne sopimuskohtaiset hinnat ja voit luoda omia tilauspohjia sekä suosikkituotelistoja. Jos yrityksellänne on luottoasiakkuus, voit myös tilata tuotteet laskulla.

Ole yhteydessä verkkokaupan käyttäjätukeen, valioaimonetti@valio.fi, mikäli

a. yrityksenne käyttäjätunnukset ovat unohtuneet.

b. yrityksellänne on asiakkuus vain toimitustukkuun.

Tilaaminen ja maksaminen

Lisää ostoskorille haluamasi Tilaa & Nouda -tuotteet ja valitse sinulle sopiva vapaana oleva noutoaika, jota verkkokauppa sinulle automaattisesti ehdottaa. Tilauksia on mahdollista tehdä samalle tai seuraavalle päivälle. Mahdollisia noutoaikoja löytyy vuorokauden ympäri. Mikäli noutoaikaa ei ole valittavissa, ovat noutolaatikot valitettavasti jo täyttyneet.

Maksutavaksi voit valita luottokortin (Visa / Master), MobilePayn, verkkopankkimaksun tai laskun (kirjautuneille Valio Aimo® tukun luotollisille asiakkaille). Maksuissa tehdään +10 % varaus tilauksen kokonaisarvoon. Ylimääräinen varaus palautetaan, kun tilaus on kerätty.

Tilauksen jälkeen saat tilausvahvistuksen sähköpostilla tai tekstiviestillä. Kirjautuneena asiakkaana tilausvahvistus lähetetään tunnuksiisi linkitettyyn sähköpostiosoitteeseen. Lisää tietoa käyttäjätunnuksestasi saat verkkokaupan käyttäjätuesta valioaimonetti@valio.fi. Vahvistamisen jälkeen tilausta ei voi enää muokata.

Nouto

Saat tekstiviestin, kun tilaustasi aletaan keräämään. Mikäli jotain tuotetta ei ole enää keräilyvaiheessa saatavissa, vähennetään se laskultasi. Maksat siis vain sen mitä sinulle toimitetaan.

Mikäli teet kirjautuneena asiakkaana samalla Valio Aimo® tukun asiakasnumerolla toisen tilauksen samaan noutoaikaan, yhdistämme kaiken samaan noutoon.

Saat tekstiviestin, kun tilauksesi siirretään noutokaappiin. Lisäksi saat erillisellä viestillä tiedon koodista, jolla pääset noutamaan tuotteet. Mikäli noutokaapit ovat täynnä, on tilaus mahdollista noutaa myös pikatukun aukioloaikoina infopisteestä. Seuraa viestissäsi olevia ohjeita, niin löydät oikean noutopaikan.

Kun noudat tilauksesi, aja autolla suoraan noutopisteen eteen pikatukun kulmaan. Käynti noutopisteeseen tapahtuu ulkokautta. Käytettävissäsi on kärry, jolla saat vietyä tilauksesi suoraan noutokaapilta autolle. Noutopisteen ulko-ovi avataan erillisellä viestillä saamallasi koodilla. Sisällä noutopisteellä lisää saamasi koodi päätteelle ja saat tarkemmat ohjeet mistä kaapista tilaus löytyy.

Löydät kuormakirjan sekä kuitin tuotteidesi yhteydestä.