Valio Aimo

Toimitustukku

Kaikki alan toimijat – ravintolat, hotellit, kahvilat, catering-palvelut, suurkeittiöt, huoltoasemat ja kioskit – saavat yhdellä tilauksella kaikki tarvittavat tuotteet kuljetettuna suoraan toimipisteeseen.

Espoossa ja Kuopiossa sijaitsevista toimitustukuista toimitetaan kuormia ympäri Suomen. Lukuisat omat, sekä yhteistyökumppaniemme, autot kuljettavat kaikki tuotteet turvallisesti perille oikeissa lämpötiloissa tuoretuotteista pakasteisiin, alkoholijuomiin, keittiövälineisiin ja toimistotarvikkeisiin.

Tavoitteenamme on hoitaa toimitukset nopeasti vai virheettömäksi sovitussa ajassa. Tuotteiden toimitusaika on 24 h suurimmalle osalle tuotteista, joten saat nopeasti tilaamasi tuotteet käyttöösi.

Verkkokauppa palvelee aina

Toimitustukun käyttäjäystävällisestä verkkokaupasta tilaukset hoituvat kätevästi ja nopeasti. Verkkokaupassa voit etsiä tuotteita monipuolisilla hakuominaisuuksilla, pääset tutustumaan kattaviin tuotetietoihin sekä hintoihin ja näet tuotteiden reaaliaikaisen saatavuuden.

Olemme luoneet verkkokauppaan paljon tilausta helpottavia ominaisuuksia. Voit esimerkiksi tehdä tilauksia tilauspohjien kautta tai voit tilata suuret määrät suoraan omien listojesi avulla. Kirjautuneena näet myös ostohistoriasi, jota voit helposti hyödyntää ostosten teossa.

Vai käytätkö mobiililaitetta? Olemme luoneet mobiililaitteille soveltuvan verkkokaupan, jossa pääset nopeasti tekemään tilauksia paikasta riippumatta.

Verkkokaupan käyttäjätunnukset ovat asiakasnumerokohtaisia. Mikäli teillä ei vielä ole asiakkuutta, voit hakea sitä sujuvasti täällä.

Valioaimonetti apunasi

Valioaimonetti on oma verkkopalvelutukemme, jossa asiantuntijat ovat apunasi verkkokaupan käytössä. Verkkokaupassa on myös chat-palvelu, josta pääset nopeasti kysymään myyjiltämme neuvoja esim. sopivan tuotteen valintaan.