Valio Aimo

Tuotejulkaisut

Julkaisemme erilaisia tuote-esitteitä, joiden avulla sinun on helppo tehdä tuotevalintoja.

Tarjoamme tuotteista usein myös kampanjahintoja ja löydät voimassa olevat hinnat suoraan julkaisuista. Tuotteita pääset ostamaan myyntipalvelumme kautta tai suoraan verkkokaupasta.

Kausituotteet

Kausituotteet-julkaisu ilmestyy kolme kertaa vuodessa. Tähän julkaisuun keräämme kaikki kyseisen kauden parhaat tuotteet jokaisesta tuoteryhmästä. Julkaisusta löydät houkuttelevia raaka-aineita ja tuotteita sekä reseptiikkaa ja vinkkejä niiden käyttöön.

Valio tuotevalikoimakuvasto

Tuotevalikoimakuvastosta löydät Tästä kaikki tällä hetkellä myynnissä olevat Valion valmistamat tuotteemme. Katso myös laaja ammattilaisen reseptipankkimme, josta löydät kattavasti reseptiikkaa Valion tuotteista.

Pikatukkujen kuukausikampanjat

Tarjoamme pikatukuissa joka kuukausi kauteen sopivia kampanjatuotteita. Tutustu tarjouksiin ja tule ostoksille pikatukkuihin.

Tilaa verkkokaupasta

Tuotteet pääset tilaamaan suoraan sinulle sopivasta kanavasta. Toimitustukun verkkokaupasta tilaukset hoituvat kätevästi ja nopeasti ja me toimitamme tuotteet suoraan toimipisteeseesi. Pikatukun verkkokaupassa pääset selaamaan pääkaupunkiseudun pikatukkujen tuotevalikoimaan. Voit myös tehdä tilaukset valmiiksi ja noutaa ne Sörnäisten noutopisteeltä. VALO™ tilauspalvelusta pääset tilaamaan tuotteita suoraan kumppaniverkostomme tavarantoimittajilta.