Valio Aimo

Tuotejulkaisut

Julkaisemme erilaisia tuote-esitteitä, joiden avulla sinun on helppo tehdä tuotevalintoja.

Tarjoamme tuotteista usein myös kampanjahintoja ja löydät voimassa olevat hinnat suoraan julkaisuista. Tuotteita pääset ostamaan myyntipalvelumme kautta tai suoraan verkkokaupasta.

Kausituotteet

Kausituotteet-julkaisu ilmestyy kolme kertaa vuodessa. Tähän julkaisuun keräämme kaikki kyseisen kauden parhaat tuotteet jokaisesta tuoteryhmästä. Julkaisusta löydät houkuttelevia raaka-aineita ja tuotteita sekä reseptiikkaa ja vinkkejä niiden käyttöön.

Kesän julkaisu on täynnä kesän makuja! Burgeri on kesämenyyn varma hitti. Meiltä saat niihin parhaat liha- ja vegepihvit sekä majoneesit ja maustekastikkeet. Kokeile korealaista kalbi-burgeria (s. 4). Tai ehkä listalle pääsee toinen aasialainen suosikki, bao bun? Myös salaatit kuuluvat sesonkiin. Tarjoa escabeche-katkarapusalaattia (s. 6), tahini-ceasaria (s. 12) tai lämmintä varhaisperunasalaattia (s. 24). Meiltä Valio Aimo® tukusta löydät kauden raikkaat hevit, kuten avomaankurkut, salaattisekoitukset ja vesimelonit. Grillaukseen suosittelemme trendikkäitä rubeja sekä savuaromista bbq-kastiketta ja makeisiin herkkuihin helppoja mousse-aineksia sekä täytteitä kesäleipomuksiin. Kesän juomissa meillä on monipuolinen kattaus erikoisoluista proseccoon sekä karpalomehusta inkiväärishotteihin. Kippis kesälle!

Valio tuotevalikoimakuvasto

Tuotevalikoimakuvastosta löydät Tästä kaikki tällä hetkellä myynnissä olevat Valion valmistamat tuotteemme. Katso myös laaja ammattilaisen reseptipankkimme, josta löydät kattavasti reseptiikkaa Valion tuotteista.

Pikatukkujen kuukausikampanjat

Pikatukuista löydät runsaasi kuukausittain vaihtuvia tuotekampanjoita. Poimimme kullekin kuukaudelle kyseiseen kauteen sopivia tuotteita kampanjaan. Selaa alta tuoreinta kampanjaesitettä ja tule ostoksille pikatukkuihin.

Tilaa verkkokaupasta

Tuotteet pääset tilaamaan suoraan sinulle sopivasta kanavasta. Toimitustukun verkkokaupasta tilaukset hoituvat kätevästi ja nopeasti ja me toimitamme tuotteet suoraan toimipisteeseesi. Pikatukun verkkokaupassa pääset selaamaan pääkaupunkiseudun pikatukkujen tuotevalikoimaan. Voit myös tehdä tilaukset valmiiksi ja noutaa ne Sörnäisten noutopisteeltä. VALO™ tilauspalvelusta pääset tilaamaan tuotteita suoraan kumppaniverkostomme tavarantoimittajilta.