Valio Aimo

Tuotejulkaisut

Julkaisemme erilaisia tuote-esitteitä, joiden avulla sinun on helppo tehdä tuotevalintoja.

Tarjoamme tuotteista usein myös kampanjahintoja ja löydät voimassa olevat hinnat suoraan julkaisuista. Tuotteita pääset ostamaan myyntipalvelumme kautta tai suoraan verkkokaupasta.

Sesonkituotteet

Sesonkituotteet-julkaisu ilmestyy kolme kertaa vuodessa. Tästä julkaisusta löydät tuotteet sekä niihin liittyvät reseptit ja käyttövinkit sesongeittain, jotta sinun olisi helpompi inspiroitua ja löytää etsimäsi.

Pikatukkujen kuukausikampanjat

Tarjoamme pikatukuissa joka kuukausi kauteen sopivia kampanjatuotteita. Tutustu tarjouksiin ja tule ostoksille pikatukkuihin.

Valio tuotekuvastot

Olemme laatineet esitteitä tukemaan Valion tuotteiden käyttöä. Saat parhaan tuloksen aikaiseksi, kun valitsen oikean tuotteen käyttötarkoituksesi mukaan. Katso myös laaja ammattilaisen reseptipankkimme, josta löydät kattavasti reseptiikkaa Valion tuotteista.

Valio tuotevalikoimakuvasto

Valio voit leivonnassa

Valio hillot ja täytteet

Valio juustoraasteet leivontaan

Valio juustoraasteet pizzaan

Valio juustoraasteet ruoanlaittoon

Valio juustoviipaleet

Tilaa verkkokaupasta

Tuotteet pääset tilaamaan suoraan sinulle sopivasta kanavasta. Toimitustukun verkkokaupasta tilaukset hoituvat kätevästi ja nopeasti ja me toimitamme tuotteet suoraan toimipisteeseesi. Pikatukun verkkokaupassa pääset selaamaan pääkaupunkiseudun pikatukkujen tuotevalikoimaan. Voit myös tehdä tilaukset valmiiksi ja noutaa ne Sörnäisten noutopisteeltä. VALO™ tilauspalvelusta pääset tilaamaan tuotteita suoraan kumppaniverkostomme tavarantoimittajilta.