Food Service katkarapu vastuullinen valinta

Food Service katkarapu vastuullinen valinta

Pakkauskoot
pahvilaatikko

Tuotetiedot

Avaa/suljeTuotetiedot
Tuotteen nimi Food Service katkarapu 2,5 kg x 2 / 5 kg (250/350) vastuullinen valinta
EAN numero 6408430851010
Valion tuotenumero 85101
Myyntierä 1 LTK
Parasta ennen -leima 540 päivää
Ainesosat

Katkarapu* 90 % (Pandalus borealis, pyyntialue Koillis- ja Luoteis-Atlantti), vesi, suola

* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu

Säilytystiedot

Säilytys -18 °C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.

Tuotteen käyttö

Sulata katkaravut kylmässä noin 10 tuntia tai ohuessa kerroksessa huoneenlämmössä 1-2 tuntia.

Lisätietoja

Keitetty, kuorittu ja pakastettu katkarapu, kokoluokka 250/350. Peräisin MSC-sertifioidusta kestävän kalastuksen mukaisesta kalakannasta.

MSC (Marine Stewardship Council) Kierrätettävissä
Valmistusmaa Tanska
Valmistaja Valmistuttaja Valio Oy
Kotimaisuusaste 0%
Pakkausten hävittämistapa
  • Kierrätä, lisätietoja www.rinkiin.fi

  • Voidaan hyödyntää energiana polttolaitoksessa, lisätietoja kotikunnastasi

Ravintosisältö

Avaa/suljeRavintosisältö
Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia kJ 290 kJ
Energia kcal 70 kcal
Rasva 1 g
Josta tyydyttynyttä 0,2 g
Hiilihydraatit 0 g
Josta sokereita 0 g
Ravintokuitu 0 g
Proteiini 15 g
Suola 1,5 g
Laktoosia 0 g
Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet
  • Äyriäiset ja äyriäistuotteet
Lisäominaisuudet
  • ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita
  • laktoositon
  • lisäaineeton
  • säilöntäaineeton
  • ei lisättyjä sokereita
  • gluteeniton

Pakkaustiedot

Avaa/suljePakkaustiedot
Mitat
Pituus378 mm
Leveys233 mm
Korkeus151 mm
Nettopaino5 kg
Pakkausten hävittämistapa
  • Kierrätä, lisätietoja www.rinkiin.fi

  • Voidaan hyödyntää energiana polttolaitoksessa, lisätietoja kotikunnastasi

Pakkausjätetiedot
Aaltopahvi 200 g
PE (polyeteeni) 40 g

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio Ammattilaiset -verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen (max 3 minuuttia) kyselyyn. Vastauksesi on tärkeä. Kiitos ajastasi jo etukäteen!

Osallistu Ei kiitos