Valio kylmäsavu kirjolohifilee

Valio kylmäsavu kirjolohifilee

Pakkauskoot
pahvilaatikko

Tuotetiedot

Avaa/suljeTuotetiedot
Tuotteen nimi Valio kylmäsavu kirjolohifilee viipaloitu 400-600 g x n. 10 / 5 kg
EAN numero 6408430852727
Valion tuotenumero 85272
Myyntierä 1 LTK
Parasta ennen -leima 180 päivää
Ainesosat

Kirjolohi* (97 %, Oncorhynchus mykiss, viljelty Suomessa, FAO 27 IIId), sokeri, suola.

* Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet korostettu

Säilytystiedot

Säilytys -18 °C tai kylmemmässä. Sulanutta tuotetta ei saa jäädyttää uudelleen.

Tuotteen käyttö

Kirjolohifileet sulatetaan kylmiössä yön yli. Käytetään sulatettuna tuoreen kylmäsavustetun kalan tavoin. Sulatettu, avattu pakkaus säilyy jääkaapissa 1-2 vrk.

Lisätietoja

Viipaloitu, vakuumipakattu ja pakastettu kylmäsavukirjolohifilee. Fileen paino 400-600 g.
WWF:n kalaoppaassa tällä kalalajilla on vihreä liikennevalo.

Kierrätettävissä
Alkuperämaa Suomi
Valmistusmaa Suomi
Valmistaja Valmistuttaja Valio Oy
Kotimaisuusaste 100%
Pakkausten hävittämistapa
  • Kierrätä, lisätietoja www.rinkiin.fi

  • Voidaan hyödyntää energiana polttolaitoksessa, lisätietoja kotikunnastasi

Ravintosisältö

Avaa/suljeRavintosisältö
Ravintosisältö (100 g:ssa)
Energia kj 727 kJ
Energia kcal 174 kcal
Rasva 12 g
Josta tyydyttynyttä 1,8 g
Hiilihydraatit 0 g
Josta sokereita 0 g
Ravintokuitu 0 g
Proteiini 18 g
Suola 2,5 g
Laktoosia 0 g
Allergioita tai intoleransseja aiheuttavat aineet
  • Kalat ja kalatuotteet
Lisäominaisuudet
  • ei sisällä keinotekoisia makeutusaineita
  • laktoositon
  • voimakassuolainen
  • gluteeniton (alle 20mg/kg)
Tuote sisältää
  • ei sisällä maitoa

Pakkaustiedot

Avaa/suljePakkaustiedot
Mitat
Pituus390 mm
Leveys250 mm
Korkeus160 mm
Nettopaino5 kg
Pakkausten hävittämistapa
  • Kierrätä, lisätietoja www.rinkiin.fi

  • Voidaan hyödyntää energiana polttolaitoksessa, lisätietoja kotikunnastasi

Pakkausjätetiedot

Vastaa kyselyyn!

Auta meitä kehittämään Valio Ammattilaiset -verkkopalvelua vastaamalla lyhyeen (max 3 minuuttia) kyselyyn. Vastauksesi on tärkeä. Kiitos ajastasi jo etukäteen!

Osallistu Ei kiitos