Vapun ja äitienpäivän leivonnaiset

Kata runsas vappupöytä täyteen herkkuja moneen makuun

Vappu tuo mieleen heti kevään ensimmäiset juhlat, kuplivat juomat ja tietysti munkit sekä tippaleivät. Vappuun on hyvä valita runsaasti niin makeita kuin suolaisia tuotteita, jotka maistuvat juhlijoille. Valion pakasteleivonnaisista löytyy useita pirteänvärisenä valmispakasteita, mm. perinteiset munkkirinkelit ja vadelmamunkit. Jos haluat valmistaa munkit alusta asti itse, niin kannattaa tutustua hyvien munkkien salaisuuteen.

Suolaiset leivonnaiset vappuun

Suolaisia tuotteita löytyy valmiina pakasteesta ja ne sopivat erinomaisesti juhlistamaan kevään cocktailtilaisuuksia. Valmiilla pakastetuotteilla helpotetaan juhlien valmistelua huomattavasti, eikä niiden käyttö ole jäpeä, sillä pelkkä nostattaminen ja paisto tekevät niistä erinomaisia. Näistä kierteistä saat tehtyä vielä houkuttelevampia täyttämällä jäähtyneet kierteet maustetulla Valio Viola tuorejuustolla ja pienellä salaatinlehdellä. Näin saat kätevästi tarjolle suolaisia leivoksia.

Kakkuja vappu- ja äitienpäiväbrunssille sekä mukaan myytäväksi

Pinkki on kevään trendiväri

Äitienpäivään olen suunnitellut modernin kakun, jonka pinkki kuorrute saa suorastaan veden kielelle. Tämän kakun kerroksellisuus ja monenlaiset rakenteet tuovat herkullisen elämyksen, jota on ilo tarjota juhlapäivänä.

Äitienpäiväkakku

Mehevät ja maistuvat voileipäkakut pysyvät vuosi vuoden jälkeen suosikkeina. Myy kokonaisena tai leivoksina.

Voileipäkakkua toisella tapaa

Suosittelen tänä keväänä valmistamaan hieman erilaisen voileipäkakun, joka kruunaa jokaisen juhlapöydän raikkaudellaan. Nakukakut ovat olleet makeissa kakuissa hitti jo jonkin aikaa, mutta tässä olisi suolainen versio. Porkkanavoileipäkakku on mehevä ja oivallinen kasvisvaihtoehto, joka takuulla maistuu kaikille ja on vieläpä kauniinnäköinen kaikessa runsaudessaan.

Porkkanavoileipäkakku

Meistä Aimoista on tullut mestareita ymmärtämään asiakkaidemme erilaiset tarpeet ja ratkaisemaan ne kekseliäästi. Ole yhteydessä, niin suunnitellaan yhdessä teille sopivat ratkaisut kevään juhliin.

Katso yhteystiedot